-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
bu konuyu gereksiz karalama olarak görüyorum.
yıl 2010 du wordpress ile tanıştım aynı karalama vardı. Yıl oldu 2017 hala aynı konu.
c# mı ? Php mi ? gibi konulara kilit atılması taraftarıyım. Kimin işine nasıl geliyor ise onu kullanır. Çamur atmaktan ziyade @[Teveccüh](userid:69473) hocamızın dediği gibi bizler de bişey çıkarıp ücretsiz modüler sistem yapalım o zaman diyelim ki wordpress kötü wordpress pis. Ona bakar isek keza joomla o kadar çok açığı vardı ki ama insanlar wordpress gibi alternatif doğana kadar joomla ile destanlar yazıyodu. Bizler alternatif çıkarmadıkça kötülemeye hakkımız yok.
bu konu üzerine daha fazla konuşmak istemiyorum. Ziyadesiyle sıktı artık
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Tabi burası bir forum. Kimine göre umursamadıkları ve işleri düştüğünde konu açılan, kimine göre iki satır yazı yazıp X butonundan sonra aklında hiçbir şey kalmayan bir yer.
Fakat biz eski forumcular ve gerçek hayatta toplanıp güzel sohbetler eden bir kitleydik önceden. Şimdi yaşla ilgisi yok bunun ama şu bir gerçek genç kardeşlerimiz bu güzel sohbetlerin ne olduğunu hiç anlayamayacak. Çünkü samimiyetsiz davranıyorlar bu işe.
Halen yerdiğimi söyleyenler var ve bazı arkadaşlar halen 3 satırlık tecrübeyi kendine kibir yapıyor. Yersem niye çözüm üretmeye çalışayım? Ek olarak buzzy scripti bu güne kadar 1 kere dahi açık vermemiş bir scripttir. Kafadan sallamayın araştırın kanıt varsa koyun ki geliştiricilerinden 2-3 tanesi Türk iddiaları var açık çıkmaz diye. Bilgi olsun diye söyledim övmek için değil.
*Seviyesizce yorum yapan o şahsa zaten tek bir harf bile söylemiyorum.
Cümleten saygılar, sevgiler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Ben size bir kod vereyim, bununla hacklenme oranınız %90'sa %20'ye düşer.
Functions.php'ye >
function remove_admin_bar() {
if (!current_user_can('administrator') && !is_admin()) {
show_admin_bar(false);
}
}
function block_wpadmin() {
$file = basename($_SERVER['PHP_SELF']);
if ($file == 'wp-login.php' || is_admin() && !current_user_can('edit_posts') && $file != 'admin-ajax.php'){
wp_redirect( home_url() );
exit();
}
}
add_action('init', 'block_wpadmin');
edit: üyeleriniz üye giriş yapmışken üstteki barı görmez, hiçbir şekilde editleme yetkisi olmaz ve admin-ajax'la işlem yapamaz. User admin paneline girince anasayfaya yönlendirir. Eğer wordpress'a üyelik açmadıysanız kullanmanızı tavsiye ederim
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
İ** Y**