lostyazilim
tr.link

Wordpress Chat Eklentisi ( Canlı Yardım ) Ücretli

6 Mesajlar 1.529 Okunma
lstbozum
tr.link

Freeborn Freeborn Göz Göz Göztepe Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 353
  • Beğeniler 77 / 77
  • Ticaret 36, (%100)
Wordpress'de canlı yardım sistemi arayıp güzeline rastlamayan bireyler için ücretli bir eklentiyi tanıtmak istiyorum. Ücretli olduğunu özellikle yazdım ki kimsenin vaktini almayalım konuyu okurken.

Bu eklentiden önce ücretsiz chat eklentilerine baktım ve verim açısından hepsinden çok daha iyi göründüğünü söyleyebilirim. Ücretsiz eklentilerin bazıları ücretsiz sürümde eksik alanlarla hizmet veriyor, bazıları hiç çalışmıyor, bazılarının mail sistemi bozuk falan gibi bir sürü sorunu var. Bir de mesele profesyonellikse 15$ gibi bir ücret kimseyi derinden etkilemeyecektir. Kaldı ki canlı yardım sistemine ihtiyacınız olduğuna göre siteniz üzerinden para da kazanıyor olabilirsiniz %90 ihtimal.

Öncelikle eklenti yabancı birinin eklentisidir, benim değildir.
http://codecanyon.net/item/wordpress-live-chat-plugin-for-sales-and-support/3952877

Eklenti, bilindik site codecanyon üzerinden satılmaktadır. Bu da dişe değer bir eklenti olduğunun bir kanıtıdır aslında.

Eklentiyi, yapımcının resimleriyle paylaşacağım.

İlk resim bize, ziyaretçi ekranını gösteriyor.
İkinci gelen resim ise ( alttaki ) Operatör ekranını gösteriyor.

Görüldüğü üzere operatör aynı anda birden çok kişiye hizmet verebiliyor. Bunun yanısıra tasarım da oldukça iç açıcı.

Renklerle de oynayabiliyorsunuz dilerseniz.

Şimdi de ayarlara bakalım, zor bir şeyler var mı?

Görüldüğü üzere ayarlar bölümü gayet basit. En güzel yanlarından biri kolayca Türkçeleştirilebilir olmasıdır. Her şeyi panelden basitçe Türkçeleştirebiliyorsunuz.

Benim gibi uzun süre arama yapıp güzel bir eklenti bulamadıysanız alternatif ücretli güzel bir eklenti olarak kullanılabilir.

Yazıya SEO blogumdan da ulaşabilirsiniz.

wmaraci
reklam

SunucuBilgim SunucuBilgim Web Master Kullanıcı
  • Üyelik 21.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 372
  • Beğeniler 78 / 71
  • Ticaret 5, (%100)
Hosting siteler vb. gibi ticaret yapan siteler için oldukça kullanışlı bir eklenti olmuş, emeğinize sağlık hayırlı satışlar hocam

www.sanalkarga.com - Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...

MertMerdane MertMerdane WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

SunucuBilgim adlı üyeden alıntı

Hosting siteler vb. gibi ticaret yapan siteler için oldukça kullanışlı bir eklenti olmuş, emeğinize sağlık hayırlı satışlar hocam

Yukarıda demiş ki eklenti benim değil, yabancı birinindir.

teknolojikusu.com aşktır.

• Üyelik 21.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 372
  • Beğeniler 78 / 71
  • Ticaret 5, (%100)
Ücretli bir eklentinin reklamı burada yapılmış, dolayısıyla "ücretli" bir eklenti için hayırlı satış dilenmesinden daha doğal bir yorum olacağını düşünmüyorum. Hayırlı bir satış dilenmesi için ürünün bize ait olmasına gerek yok bence. Böyle bir noktaya değinmeniz beni şaşırttı fakat yorumunuz için teşekkür ederim (:

wmaraci
wmaraci

Freeborn Freeborn Göz Göz Göztepe Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 353
  • Beğeniler 77 / 77
  • Ticaret 36, (%100)

SunucuBilgim adlı üyeden alıntı

Ücretli bir eklentinin reklamı burada yapılmış, dolayısıyla "ücretli" bir eklenti için hayırlı satış dilenmesinden daha doğal bir yorum olacağını düşünmüyorum. Hayırlı bir satış dilenmesi için ürünün bize ait olmasına gerek yok bence. Böyle bir noktaya değinmeniz beni şaşırttı fakat yorumunuz için teşekkür ederim (:

Arkadaş " emeğinize sağlık hayırlı satışlar " yazısını bana yazdığınızı sanmış ondan öyle demiş yoksa kötü niyet yok. Ben de öyle anlamıştım. Gerginlik yaratmayalım gereksiz yere hepimiz arkadaşız. :)

• Üyelik 21.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 372
  • Beğeniler 78 / 71
  • Ticaret 5, (%100)
Bende aynı fikirdeyim, yorumum hatta bu şekilde düşünülüyorsa şayet ben özür dilerim.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al