Wordpress'de canlı yardım sistemi arayıp güzeline rastlamayan bireyler için ücretli bir eklentiyi tanıtmak istiyorum. Ücretli olduğunu özellikle yazdım ki kimsenin vaktini almayalım konuyu okurken.

Bu eklentiden önce ücretsiz chat eklentilerine baktım ve verim açısından hepsinden çok daha iyi göründüğünü söyleyebilirim. Ücretsiz eklentilerin bazıları ücretsiz sürümde eksik alanlarla hizmet veriyor, bazıları hiç çalışmıyor, bazılarının mail sistemi bozuk falan gibi bir sürü sorunu var. Bir de mesele profesyonellikse 15$ gibi bir ücret kimseyi derinden etkilemeyecektir. Kaldı ki canlı yardım sistemine ihtiyacınız olduğuna göre siteniz üzerinden para da kazanıyor olabilirsiniz %90 ihtimal.

Öncelikle eklenti yabancı birinin eklentisidir, benim değildir.
http://codecanyon.net/item/wordpress-live-chat-plugin-for-sales-and-support/3952877

Eklenti, bilindik site codecanyon üzerinden satılmaktadır. Bu da dişe değer bir eklenti olduğunun bir kanıtıdır aslında.

Eklentiyi, yapımcının resimleriyle paylaşacağım.

İlk resim bize, ziyaretçi ekranını gösteriyor.
İkinci gelen resim ise ( alttaki ) Operatör ekranını gösteriyor.

Görüldüğü üzere operatör aynı anda birden çok kişiye hizmet verebiliyor. Bunun yanısıra tasarım da oldukça iç açıcı.

Renklerle de oynayabiliyorsunuz dilerseniz.

Şimdi de ayarlara bakalım, zor bir şeyler var mı?

Görüldüğü üzere ayarlar bölümü gayet basit. En güzel yanlarından biri kolayca Türkçeleştirilebilir olmasıdır. Her şeyi panelden basitçe Türkçeleştirebiliyorsunuz.

Benim gibi uzun süre arama yapıp güzel bir eklenti bulamadıysanız alternatif ücretli güzel bir eklenti olarak kullanılabilir.

Yazıya SEO blogumdan da ulaşabilirsiniz.