-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
özel harekat
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar 4 gündür bir google site ekleme doğrulama işlemini yapamadım belki geç düzelir yarın doğrularım dedim ama birturlu dogrulatamadim sorun şu ana siteme paralel paravan .wordpress uzantılı site açtım herşeyi yaptım site ayarlar bölümünden google kısmına search consolenin verdiği meta kodunu ekliyorum kayıt ediyor search consoloden doğrulayan tıklıyorum sahiplik dogrulanamadı diyor sürekli başka bir şekil doğrulanma şansı varmı acaba ftp gibi birşeyle erişimim yok ücretsiz kurduğum için nasıl yapabilirim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Önce "Google Analytics" e ekle sonra "search console" doğrulama daha kolay ben öyle yapıyorum. Search console eklerken sağdaki alternatif doğrulamayı seç sonra "Google Analytics" ile doğrulamayı seç.Tabi önce Google Analytics kodunu head kısmına eklemelisin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google analytics diye google de arat Google analytics farklı bir araçtır önce oraya kayıt ol kodu ekle.Sonra search console de Google analytics ile doğrula siteni.
GoFast
En Hızlı Web Hosting
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Hazir plugin kullanmak yerine verilen HTML kodunu -> theme editor kismindan header.php nin icine uygun biryere yapistirin calismasi lazim