lostyazilim
tr.link

Wordpress Kategori

6 Mesajlar 959 Okunma
acebozum
tr.link

SzgnMtluca SzgnMtluca Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** M**
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 17 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar bir sorum olcaktı wordpress'de sağ taraftaki kategorileri bir satır'da 1 kategori yerine satır'da 2 kategori nasıl yaparım yan yana sıralanacak şekilde dersem daha anlaşılır olunur sanırım.

elektronikssl
webimgo

MrAuTHoR MrAuTHoR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 72 / 145
  • Ticaret 1, (%100)
Sitenin adresini vermediğin için tam olarak yapman gerekeni söylemiyorum. Fakat gitmen gereken yolu söyleyebilirim.
Öncelikle o kategorinin li tag'ının css'de hangi class olduğunu bul. Ardından sağ menünün genişliğinin yarısı kadar genişlik ver. ve float:left;'i o class'a ekle.

SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com

SzgnMtluca SzgnMtluca Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** M**
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 17 / 25
  • Ticaret 0, (%0)

MrAuTHoR adlı üyeden alıntı

Sitenin adresini vermediğin için tam olarak yapman gerekeni söylemiyorum. Fakat gitmen gereken yolu söyleyebilirim.
Öncelikle o kategorinin li tag'ının css'de hangi class olduğunu bul. Ardından sağ menünün genişliğinin yarısı kadar genişlik ver. ve float:left;'i o class'a ekle.

anlamadım siteyi veriyim

site : TRPORTAL

• Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 72 / 145
  • Ticaret 1, (%100)
Senin temanda sağ bölümde listelenen herşey için tek bir class belirlenmiş. Dolayısıyla Kategoriyi değiştirmek istediğinde hepsi değişiyor. Wordpress'te kategori widget'ine class tanımlaması nereden yapıldığını bilmiyorum ve araştırmamda da kayda değer bir sonuç bulamadım.

Benim için fark etmez diyorsan da CSS'de .sag-pencere ul li isimli class'ın içinde sadece bunlar bulunsun:

border-bottom: 1px dotted #ccc;
display: inline-block;
width: 140px;
margin: 5px 5px 5px 5px;

SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
wmaraci
wmaraci

Gokhan01 Gokhan01 Webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 93 / 108
  • Ticaret 18, (%100)
Benim ufak bir sorum olucakdı yeni konu açmak istemedim , şimdi ben kategorilerimi normal olarak site.com/kategori/genel şeklinde gözükuyor ve ben mesela genel kategorisine alt kategori oluşturuncada site.com/kategori/genel/yeni şeklinde oluyor ama ben alttakileri site.com/kategori/yeni şeklinde çıkmasını istiyorum nasıl yapıcam

• Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 72 / 145
  • Ticaret 1, (%100)

Gökhan Blog adlı üyeden alıntı

Benim ufak bir sorum olucakdı yeni konu açmak istemedim , şimdi ben kategorilerimi normal olarak site.com/kategori/genel şeklinde gözükuyor ve ben mesela genel kategorisine alt kategori oluşturuncada site.com/kategori/genel/yeni şeklinde oluyor ama ben alttakileri site.com/kategori/yeni şeklinde çıkmasını istiyorum nasıl yapıcam

Gençler, bu tarz sorular için link vermeniz lazım. Sorduğunuz sorular kod düzenlemesi gerektiriyor. Siteye bakıp kodlarını incelemeden bir şey söylemek neredeyse imkansız.
Onur89TR

kişi bu mesajı beğendi.

SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al