-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merabalar arkadaşlar benim wordpress alt yapılı bir web sitem var bu sitem de kategorilere tıkladığımda o kategorinin tüm yazıları sıralanıyor ve ben bunun böyle olmamasını istiyorum kategorilere tıklandığında sadece ön izleme resimleri ve kısa yazılarını olmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim biraz tüyo verebirimisiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Belki bunu yapan bir eklenti vardır fakat... Tamamen kişiselleştirmek için zaten sayfalar denen bir wordpress özelliği var. Yani istediğini bu iş için yapılmamış bir kullanım tipi üzerinden istiyorsun.
Şöyle dene:
- İlgili kategori ismiyle bir sayfa yarat.
- Bu sayfaya istediğin şekilde ve manuel olarak ön izlemeleri yerleştir. İstediğin kadar aralık, genişlik, renk... Bunu kategorilerle yapamazsın.
- Görünüm / menüler'den önce kişisel menü yaratıp bu menüye bir isim ver. Aynı sayfada "birincil dolaşım"dan menüye verdiğin ismi seç. Bu menüde sadece istediğin sayfayı ve diğer kategorilerin linklerini miksleyebilirsin.
Erkekleşen pantalonlu bön kızlar, sürekli gizli feminist propaganda yapan tv/sinema'dan besleniyor.
AshiL
Elektrik Teknikeri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Elektrik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
category.php de yapılır yapılmaz diye bişi yok
Kedi sitedemden görüntü ben konuya ait bir yazı gösterimi yapmadım ama senin temanda yapıla bilir thumb özelliği yok ise category.php öncelikle onu ayarlamalısın ve ardından limitpost eklentisini kullana bilir veya eklentisiz karekter limit özelliğini kullana bilirsin kolay gelsin.
Ek Olarak: yukarıda arkadaşın bahsettiğide ola bilir ama bunun icin her kategori icin bir sayfa ve php dosyası oluşturmalısın biraz zahmetli ancak şöyle bir getirisi olur misal o kategoride sabit bir thumb kullanma imkanı verir yani o kategoriye tıkladığında belirlemiş oldun bir resim her konu başlığında görüntülenir dilersen konuya ait thumb özelliği seç beğen :)
https://cetirdek.com Webmaster Forumu..
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önerileriniz için teşekür ederim benim kategorilerde karakter sınırlamasını gerçekleştirerek düzenlemeye çalıştım ilginizden dolayı tekrardan teşekür ederim