lostyazilim
tr.link

WordPress Kategori Görünümü Değiştirme ?

3 Mesajlar 3.060 Okunma
lstbozum
tr.link

aktananil aktananil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 7 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Kullandığım temada anasayfada yazılar yan yana gözüküyor, kategorilere girince yazılar alt alta çıkıyor. Anasayfa da ki görünümü kategoriler için nasıl kullanabilirim ?
Local de kurulu olduğu için link veremiyorum, yardım ederseniz sevinirim.

Category.php ve index.php dosyalarından mı düzenlemeyi yapmak gerekiyor, yoksa stil.css 'den mi ? Eğer bu konuyu bilen biri varsa kodları burada paylaşabilirim.
Şimdiden teşekkürler.

Ek Olarak:

Anasayfa Görünümü

Kategori Görünümü

Ek Olarak: Anasayfa ve kategori görünümü ekledim.

wmaraci
reklam

gokseltoprak gokseltoprak Limonwp.com Kullanıcı
  • Üyelik 31.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** T**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 29 / 44
  • Ticaret 5, (%100)
Muhtemelen category.php de değişiklik yaparak çözebilirsiniz. Bazı temalarda php dosyaları içine farklı .php dosyaları include edildiğinden sizin temada durum farklı da olabilir. Ancak çözüm basit. Category.php'nin yedeğini alın, index.php yi kopyalayıp ismini category.php olarak değiştirin. Listelemeler çalışacaktır muhtemelen bir iki hata alırsınız. Kategori isimleri gibi. O kodları da yedekteki gibi düzenlersiniz.

aktananil aktananil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 7 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

gokseltoprak adlı üyeden alıntı

Muhtemelen category.php de değişiklik yaparak çözebilirsiniz. Bazı temalarda php dosyaları içine farklı .php dosyaları include edildiğinden sizin temada durum farklı da olabilir. Ancak çözüm basit. Category.php'nin yedeğini alın, index.php yi kopyalayıp ismini category.php olarak değiştirin. Listelemeler çalışacaktır muhtemelen bir iki hata alırsınız. Kategori isimleri gibi. O kodları da yedekteki gibi düzenlersiniz.

Merhaba, index.php kodlarını category.php ye kopyaladım, istediğim görünüm çıktı fakat tüm kategorilerdeki yazılar gözüküyor. Bunu sadece o kategoriye ait yazıları çekmek için nereyi değiştirmem gerekir ?

Kodları verebilirim yardımcı olabilirseniz

Ek Olarak: Sorunum devam ediyor, yardımınızı bekliyorum..

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al