Arslan
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Hukuk
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkürler arkadaşlar.
Birkaç hususta açıklama yapma gereği duydum.
1- Neden hepsiburada'da ön satışta?
Arkadaşlar eğer site üzerinden satış yapmış olsaydım kitap fiyatı + kargo fiyatı sizlere çok pahalı olacaktı. (~25 TL) Mesele burada benim kazanmam değil, sizin kazanmanız ve WordPress öğrenmek isteyenlerin faydalanması. Satışa sunulduktan sonra kitapyurdu, idefix vs. birçok sitede yer alacak. 1 ay sonra da D&R ve NT gibi oturduğunuz illerde yer alan mağazalarda bulabilirsiniz.
2- Tema Tasarım ve CSS/XHTML Entegrasyonu Hakkında
Bu bölümde WordPress'e yeni başlayan kullanıcılar için temel mantığı anlattım. Ayrıca tema yapısını da işleyerek SEO uyumlu ve kaliteli bir temada bulunması gereken özellikleri bahsedip görsellerle örnek vererek PSD tasarım çizildi, tema tasarımı yapıldı.
CSS/XHTML konusunda hem yeni başlayan kullanıcılar hem de kodla uğraşan kullanıcılar düşünüldü. İleri seviye arkadaşlar için de ipuçları vs. var. Tasarımın HTML hali, WordPress'e uyarlanmış hali ve WordPress'e entegre ederken kullanılan tüm fonksiyonların tek tek açıklamasını yaptım. Hem mantık hem de teker teker dosyaları uygulamalı olarak WordPress'e entegre ettim. Bunu buradan bir kez daha söylemek istedim.
İlginize teşekküler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende sana böyle bir kitabı kullanıcılara sunduğun için teşekkür etmek istiyorum eline sağlık kitapyurdunda satışa çıktığında alacağım çok teşekkürler tekrardan
AlpEreN
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kaan Gültenin "Uzmanından SEO" ile aynı gibi. Sanırım bu da güzeldir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir yıldır bir wordpress sitem var. Bu kitabı aldım diyelim bana ne katacak? Wordpress gizemli bir sistem değil ki. Mesela bunun yerine Drupal'la ilgili bir kitap çıkarsaydınız bunu seve seve alırdım. Birçok bilinmeyeni var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
zego adlı üyeden alıntı
Bu kitap yerine detaylı olarak bir wordpress teması nasıl yapılır, ayrıntılı olarak anlatsaydı alıcısı çok daha fazla olurdu gibime geliyor.
Bende bir adet alıcam, ellerine sağlık ali :)
katılıyorum hocam size çok iyi bi noktaya değinmişsiniz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ön sipariş verdiğim wordpress kitabı biraz önce elime ulaştı Ali Aslan'a teşşekür ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Güzel bir kitap olmuş, yeni başlayan hatta kendini geliştirmek isteyen arkadaşlar için faydalı olacaktır.