-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Blogger'dan wordpresse geçicem hayırlısıyla.
Kullandığınız eklentiler nelerdir ? Ne işe yarar ? kısa bir bilgi ile birlikte lütfen :)
ben başlayım ; henüz kullanmadım ama kullanıcağım, redirection eklentisi sayesinde bloggerdaki eski yazıları wordpresse aktarıcam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Rica ederim.Tavsiyem eklentileri yüklemeden önce bir subdomain oluşturup o subdomainde test etmen olucaktır.Zira eklentileri kurup kaldırmak database de şişmelere sebep olup wordpress i çok yavaşlatıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ctrl+C
Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
All in One SEO ve site haritası için image ve normal sitemap eklentilerini kullanıyorum.
Oktay
Blog Yazarı, Lojistisyen
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lojistik Operasyon Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben kullandıklarım aşağıdaki gibi,
Akismet: Spam yorumları engellemeye yarıyor. Standart olarak wp içinde geliyor zaten.
Contact Form 7: Sanırım wordpress ile en uyumlu iletişim formu eklentisi.
Meks Flexible Shortcodes: Tema ile gelen kısa kodlar yerine bu uygulamayı kullanmayı tercih ediyorum (yazıya buton, ikon vb. eklemek için).
WP Super Cache: Cache eklentisi, ben verimi bu eklenti ile aldığım için bunu kullanıyorum. W3 Total Cache eklentisi daha iyi diyenler revaçta.
Yoast Seo: Çiçek gibi SEO eklentisi valla ne yalan söyliyeyim :) . Yazının içinde anahtar kelime yoğunluğunu hesaplıyor, her bir şey ekranda, sosyal medyada bağlantının başlığını bile değiştirebiliyorsun.
oktayy.net - kişisel blogum.
Stero0
Sadness Prisoner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Wordpress'e geçmeden önce mutlaka WAMP Server'i bilgisayarına kurup, içine wp kurmalısın. Bir süre dene alışma açısından daha sonra zorluk çıkmasın siteni taşırken.
Kullandığım eklentilere gelirsek: Sitemap, All in One SEO, W3 Total Cache, WP Smush, Akismet, Contact Form 7 temel olarak.
3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI