-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bunu yapamazsınız hocam. Resim ismini değiştirme durumunu sadece resimi yuklediğiniz klasor içinden yapabilirsiniz. Dışardan herhangi bir mudahele söz konusu olamaz. Wordpress'te resimler url yolu ile gösterilir. Yüklerken fotonun adı neyse öyle link alır. elma-armut.jpg olmadı için siz resmi yuklerken isminin elma-armut.jpg olmadı lazım.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
dejawu32 adlı üyeden alıntı
anlıyorumda bunun bir yolu olmalı
ftp şifresini alsın gerekli değişiklikleri yapsın imkansız bir şey olmamalı
alakasız isimlerdeki resimler benim bir işime yaramaz
tek tek bilgisayarıma indirip ayarları yapıp sunucuya tekrar gönderiyorum ve çok zamanımı alıyor
hocam Sizin için önemli olan resimin simi olmamalıdır. Resimler botlar tarafından okunamaz. Önemli olan resimlere eklediğiniz alt="resim açıklaması" Kısmıdır.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konuyu hortlatmış gibi olucam ama bu konu hakkında bir çözüm olmalı diye düşünüyorum ben de..
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Çalışmıyor
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
@erkutozen
imagets wp eklentisi ile yapabiliyorsun
resmi google araması, instagram, web siteleri bir sürü seçenek var buralardan çekmeden önce resme ön ek ekletiyorsun.
kırpma ayarları, alt tag vs eklemeleri de wp hostingine çekmeden önce yapıyorsun.
hazır hostingdeki resimlerin isimlerini değiştirme olayını bulamadığım için zamanında bu uygulama ile işlemleri yapıyordum. halen aktif uygulamadır.