-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bir konuda soru sormak istiyorum.
Bir WP tema satan xx sitesinden tema aldım ünlü tema sitelerinden örneğin. Tema linsansını iptal edip geri ödeme alma hakkım var mı ? Tüketici olarak benim bildiğim kadarıyla tüketici olarak bu konuda hakkım var diye biliyorum doğrumudur ? bu sürec 15 gün diye biliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hizmet sözleşmesinde buna aykırı bir madde yoksa yapabiliyorsun diye biliyorum ama adamlar tema geri ödemesi yoktur yazmışsa olmaz diye biliyorum
AshiL
Elektrik Teknikeri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Elektrik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
zannetmiyorum temayı sildiğinin garantisini nerden alıcak ? o sebeple geri iade mümkün değil
https://cetirdek.com Webmaster Forumu..
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
MyBB
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Tüketici haklarına göre kopyalanabilecek, (kopyalanıp çoğaltılabilecek) ürünlerin geri iadesi yapılabilir diye herhangi bir madde söz konusu değildir. Bu tamamen satan firma ya da şahsın insafiyetine kalmış bir durumdur.
Örnek; Orjinal bir oyun ya da film DVD aldınız (açılmış ise) geri iade edemiyorsunuz çünkü kopyalanabilecek bir üründür. Tema ve eklentilerde kopyalanabildiği için geri iadesi mümkün olmayan ürünler sınıfına girmektedir. Ancak dediğim gibi bu tamamen satan firma ya da şahsın insafiyetine kalmış bir durumdur.
Satın aldığınız firma ya da şahsa ulaşıp bu durum hakkında görüşebilirsiniz belki insafiyetli biridir geri iadesini kabul eder, fakat tabii ki iadeyi alma gereği duymayacaktır. Özgüven meselesi gibi birşey :)