-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
indirlive temasını yapan arkadaş çok yetenekli birisi çok mücadele etti ama önüne geçemedi temada şifreli alanlar ve bir çok yerler eksik bırakılmış şu an piyasada olanlar seo ve bazı özellikleri çalışmıyor buna rağmen engel olamadı ve morali bozuk şimdi hiç tema yapmıyor ben zor ulaşıp alabildim. Bu böyle olmasaydı eminim çok güzel temalar yapardı
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Düşündüğünüz mantık çok yanlış. "Wareze çıkan temaya para vermemek." Ne alaka? Wareze çıkmış bile olsa siz o temayı beğendiyseniz ve kullanmak istiyorsanız parasını verip kullanırsınız.
Ama halk olarak hak yemeğe o kadar alışmışız ki sizinde dediğiniz gibi bedava olarak olan bir şeye aslında gerçek ederini vermek içimizden gelmiyor.
Özellikle bir türk olarak türk yapımcıları bu meslekten soğutan hal ve hareketlerin içerisinde bulunmamanızı öneririm.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
indirlive yapan Kaan bey gerçekten morali çok bozuk üst sürümleri çıkartmasını ilk alıcı olduğumu fazla fazla ödeme yapmaya hazır olduğumu söylediğim halde soğuk bakıyor son sürüm bile warezde o da vazgeçti üst sürümleri çıkartmaktan yine de önerilerimi söyledim umarım çıkartır. Illa warez kullanmak isteyen varsa yabancı kaynaklı ve bunu Türkiye de türkçeleştirip piyasaya süren bunarağmen warez olan temalar var onu kullanın
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Academician
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Warez kullanmak tamamen vicdanınıza bağlı bir şey. Ben de bir sitemde kullanıyorum indirlive v5 ve internette bulmuştum bulamasam satın alacaktım. Ama internette her gördüğüniz sitedekini kurmayın Shell içerir ve sitenizi hacklerler. Ben tüm dosyaları tek tek kontrol etmiştim siteme kurmadan önce. Ve içinde PSD'ler de vardı, temanın renklerini de değiştirdim hep. 2 aydır sitemde kurulu bekliyor öylece :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
türk warez temaları paylaşıldımı gerçekten her türlü şey olabilir sitenize bunu düşünerek kurun.
Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sizin sorduğunuz "Bir insana karşı emek hırsızlığı yapıp hakkını yiyebilir miyim?" sorusuyla eşdeğer. Hiç mi w.arez kullanmadık? Hepimiz bir süreliğine kullandık. Ama bunu devamlı ve ticari olarak düşünüyorsanız çok yanlış. Ben de ücretli tema kodluyorum ve buna verilen emeği ben biliyorum. Hiç de az buz, yabana atılacak bir emek değil.
1 kişi bu mesajı beğendi.