wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Sorunu şimdi anladım. Siz kategori yazı sayısına css eklemek istiyorsunuz. Fakat wordpress in varsayılan widget yapısında kategori yazı sayısının class ı bulunmaz. Fakat küçük bir filtrelemeyle div ve class atayabilirsiniz.
function kategori_sayisi($links) {
$links = str_replace(' (', ' ', $links);
$links = str_replace(')', '', $links);
return $links;
}
add_filter('wp_list_categories', 'kategori_sayisi');
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
bilimokur adlı üyeden alıntı
Sorunu şimdi anladım. Siz kategori yazı sayısına css eklemek istiyorsunuz. Fakat wordpress in varsayılan widget yapısında kategori yazı sayısının class ı bulunmaz. Fakat küçük bir filtrelemeyle div ve class atayabilirsiniz.
function kategori_sayisi($links) {
$links = str_replace(' (', ' ', $links);
$links = str_replace(')', '', $links);
return $links;
}
add_filter('wp_list_categories', 'kategori_sayisi');
Verdiğiniz kodu biliyorum zaten benim istediğim sonucu verdirmiyor ne yazık ki ekstra değerler döndürüyor. Yani, bu kodu kullanınca /(((1)))(///) gibi karmaşık şekilde gösteriyor ama istediğim class'ın içine alıyor.
Benim paylaştığım daha stabil çalışıyor ve istediğim şekilde müdahale yapabiliyorum. Teşekkür ederim yardımların için. Bu konuda baya faydalı oldu, benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar çözümü bulabilirler bu konu sayesinde.
Temayı bitirdiğimde zaten tema yapımı konusunda baya bir paylaşım yapacağım, çok şey öğrendim bu süreçte. İnternette yer alan birçok doküman eski 2010-2013 yılları arasını kapsıyor ne yazık ki, çok şey değişmiş tema yapılarında.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro