lostyazilim
tr.link

Wordpress WooCommerce Tema Sorunu

3 Mesajlar 1.378 Okunma
lstbozum
tr.link

Aksoyx Aksoyx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Endüstri Mühendisi
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 60
  • Beğeniler 15 / 8
  • Ticaret 5, (%100)
Kullanmayı düşündüğüm teamayı sanırım eklenti kabul etmedi, bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
Aşağıdaki gibi uyarı alıyorum.
Temanız WooCommerce desteği bildirmiyor – Lütfen 0.000000e+0ntegrasyon rehberimizi okuyun ya da özel olarak WooCommerce eklentisiyle kullanılmak üzere tasarlanmış ayrıca tamamen ücretsiz olan Storefront adlı temamıza bir göz atın.

Bireysel PAYPAL ve Cashapp Hesapları | Whatsapp:  +1 260 254 2976
wmaraci
reklam

UmutDulgar UmutDulgar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad U** D**
  • Mesajlar 123
  • Beğeniler 17 / 23
  • Ticaret 13, (%92)
woocommerce kullanmak istiyorsanız ona uyumlu bir tema ile entegre etmek her zaman daha sağlıklı olacaktır. İlerde karşınıza sorunlar çıkabilir sonradan entegre olmuş bir tema kullanmak. İyi çalışmalar dilerim.
Aksoyx

kişi bu mesajı beğendi.

Aksoyx Aksoyx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Endüstri Mühendisi
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 60
  • Beğeniler 15 / 8
  • Ticaret 5, (%100)
şu an temayı entegre ettim sanırım fakat bu sefer farklı bir sorun farkettim. sayfadaki sidebar kalkmıyor.

Ek Olarak: şu an olay css'te :) anladığım kadarıyla. css konusunda yardımcı olabilecek biri var mı acaba ?

Ek Olarak: Konu ile ilgili hatayı css'ten düzelttim.
Konu ile ilgili yardım isteyenler, örnek bir temanın üzerinde anlatımını buldum burda paylaşıyorum ki faydalansın :)

Yan Menüsüz Sayfa Oluşturmak:

Öncelikle temamızdaki page.php adlı dosyamızın kopyasını oluşturuyoruz. Kopya olanın adını yan-menusuz-sayfa.php olarak değiştiryoruz.

Page.php sayfası görünümü:

'

Sayfalar: ', 'after' => '

', 'next_or_number' => 'number')); ?>

', '

'); ?>

Daha sonra yan-menusuz-sayfa.php adlı sayfanın en başına aşağıdaki kodu ekliyoruz. Bu kod sayfa ekleme panelimizden şablon seçimi yaparken seçenekte görünen ismi belirlemeye yarıyor.

Template Name: Yan Menüsüz Sayfa
*/
?>

Şimdi de, sayfanızdan yan menüye ait bütün izleri silmelisiniz. Yani yan-menusuz-sayfa.php sayfasından veya yan menüyü çağıran her kodu kaldırmalısınız. Ben sadece komutunu kaldırdım.

Yan-menusuz-sayfa.php’nin olması gereken görünümü:
Template Name: Yan Menüsüz Sayfa
*/
?>

'

Sayfalar: ', 'after' => '

', 'next_or_number' => 'number')); ?>

', '

'); ?>

Daha sonra Yönetim Paneli >> Yeni Sayfa Ekle bölümünden yeni sayfamıza bir başlık giriyoruz. Daha sonra da “Sayfa Özellikleri” bölümünden şablon olarak “Yan Menüsüz Sayfa” seçeneğini ayarlıyoruz.

ve önizleme yapıyoruz.

Şimdi önizleme aşağıdaki şekilde gözükecektir:

Görünüşe göre yazılar beli bir sınırda kalıyor. Bunun sebebi de belli bir genişlik verilmiş olması. Bunu da CSS’mizden sayfa içindeki stilleri bularak ayarlayabiliriz. Örneğin BiNot temasının page.php sayfasında her şey
ile genişletilmiş. Yani sadece onu değiştirirsek işlem tamamlanmış olacak. Bu nedenle CSS sayfamızdan bu değeri kopyalayıp yapıştırıyoruz. Yapıştırdığımız koldarın değerini #yazi-icerik-yanmenusuz olarak adlandırıyoruz ve genişlik değerini width: 90%; olarak ayarlıyoruz.

Yani CSS aşağıdaki hali alıyor:

#yazi-icerik {
float: left;
width: 590px;
margin-left: 15px;
padding: 0 0 0 30px;
}

#yazi-icerik-yanmenusuz {
float: left;
width: 90%;
margin-left: 15px;
padding: 0 0 0 30px;
}

Daha sonra yen-menusuz-sayfa.php sayfasındaki
bölümünü
olarak değiştiriyoruz.

Sayfamız son olarak aşağıdaki görünümü alacak:

Kaynak

Bireysel PAYPAL ve Cashapp Hesapları | Whatsapp:  +1 260 254 2976
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)