diye bir kod ve yüzlerce link çıktı.
sizin eklentiyle oldugunu tabiki sanmıyorum fakat cache falan ismi geçince size bir sorayım dedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / K
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
J** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Elinize sağlık hocam. Kurdum ben de bakalım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu zamana dek kurduğum en iyi cache eklentisi Teşekkürler emre kardeşim.
Bununla ilgilibirde makale yazdım
Wp Fastest Cache hakkında...
Kesinlikle öneririm..
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
google hız puanı 53den 77ye çıktı artık bundan şaşmam :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilişim Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kurmayın wp-super cache filan arkadaşlar ! Şuan yapıştı resmen kaldıramıyorumda, bu kadar mağdur eden bir hızlandırıcı olabilirmi yahu !
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Eklentiyi kullanıyorum fakat js css html küçültme birleştirme seçeneklerini seçince siteye girilmiyor daha doğrusu bomboş beyaz sayfa çıkıyor. Sorun nedir acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
34, (%97)
Merhabalar,
Ben bu eklentimi web sayfasına kurdum suanda. Normal bir şekilde 1 gün boyunca çalıştı.
3-4 saat önce güncellemiştim siteyi güncelleme doğru bir şekilde.
Şimdi tekrar güncelledim 10 dakika sonra tüm çerezleri vs sildim siteye girdim site güncellenmemiş
Eski hal olarak duruyor.
Bunun nedeni nedir? Neyi yanlış ayarladım. Eklentiyi yükledikten sonra tüm ayarları onaylayıp aktif etmiştim.
Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Ek Olarak: Sorunumu Çözdüm;
Cacheleri silmek gerekiyormuş. Otomatik Cache silmek için zaman ayarlayıcıda mevcut. Eklentiyi kuran arkadaşlara hatırlatma olursa benim gibi afallamazlar :)
Kolay gelsin herkese.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
methan adlı üyeden alıntı
Merhabalar,
Ben bu eklentimi web sayfasına kurdum suanda. Normal bir şekilde 1 gün boyunca çalıştı.
3-4 saat önce güncellemiştim siteyi güncelleme doğru bir şekilde.
Şimdi tekrar güncelledim 10 dakika sonra tüm çerezleri vs sildim siteye girdim site güncellenmemiş
Eski hal olarak duruyor.
Bunun nedeni nedir? Neyi yanlış ayarladım. Eklentiyi yükledikten sonra tüm ayarları onaylayıp aktif etmiştim.
Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Ek Olarak: Sorunumu Çözdüm;
Cacheleri silmek gerekiyormuş. Otomatik Cache silmek için zaman ayarlayıcıda mevcut. Eklentiyi kuran arkadaşlara hatırlatma olursa benim gibi afallamazlar :)
Kolay gelsin herkese.
Hocam ; Mobil Kullanıcılara Ön beleği gösterme Seçeneği hariç hepsini Seç.
Cache konusunda sıkıntı yaşıyorsan, Önbelek temizlemeden hem JS/CSS kısmını hemde tüm beleği sil seçenekleri ile resetler. Daha sonra tarayıcında ki tüm çerezleri sil. siteye gir bak. Sorun devam ederse, Adresi PM ata bakayım bi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
methan adlı üyeden alıntı
Cache ve JSS sildiğimde yaptığım değişiklikler sitede etkili oluyor fakat
Ben cache otomatik silmek için 6 saatte bir ayar yaptım. Bekledim. 6 Saat geçmesine rağmen cacheleri silmedi eklenti.
15 dk'da bir sil şeklinde ayarladm fakt böel gözüküyor yine silecek bir durumu yok sanırm
14-12-2014 @ 00:00 everyfifteenminute [ x ] Server time: 14-12-2014 @ 00:00 everyfifteenminute [ x ] Server time:
anlamadm gitti
Ek Olarak: Otomatik Silme Yapmıyor Cache bu Nedenle 1 gun once yaptıgım degisiklik ayar bile yansımıyor bu eklentide ne yapmak gerekir?
Ek Olarak: Her 15 dakikada Bir Sil Ayarı Yaptım Saat Ve dAkikayıda 0.15 dakika olarak belirledim
bu ayar doğrumudur? her 15 dakikada 1 silecekmidir bu şekilde server saatim yanliş fakat?
hocam zamanla yapmak Sunucuyu kasabilir. Netice itibari ile her silme de ve her cache almada sunucu işlem yapıyor. Siz yeni içerik girdiğinizde oto olarak cache siliniyor zaten.
Ha şöyle birşey var. Sadece pulign cache yapmıyor. bir çok tarayıcı da cerez tuttugu için, siz cacheyi silseniz bile eski halini görmeye devam ediyorsunuz. Bu yüzden mutlaka çerezleri temizlemeniz gerekir.
Şayet ziyaretçileriniz sürekli aynı kişilerden oluşuyorsa farklı şekillerde sıkılaştormayı dusunebilirsiniz.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...