-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocalar merhaba.
Wordpress ile yapılmış bir proje var ve projeyi baya bir çorba yapmışlar. Ben şahsen fazla bilgim yok wp hakkında ancak yapılaması gereken şeyleride az çok anladım ve yardımınıza ihtiyacım olan konuyu anlatayım..
Şimdi sitede bir çok eğitim bilgisi verilen sayfa var ve her eğitimle ilgili sayfayı tek tek açmışlar ve içlerine ilgili bilgiyi tek tek yazmışlar. Tabi bir zaman sonra bazı tasarımsal değişiklikler yapmak gerektiğinde her birini tek tek düzenlemek gerekiyor.
Ben istiyorumki tıpkı php de yaptığımız gibi tek bir sayfa olsa ve o sayfaya ilgili linke tıklandığında veri tabanında (veya başka nerden çekiyorsa) çekse ve bu tek sayfaya dodursa ardından en basitinden tasarımsal değişiklite bile her sayfaya tek tek uğraşmasak.
Bu tasarımsal olarak nitelendirdiğim bir örnekti mesela bir eğitim takvimi hazırladım ve kendi sayfasındada bu takvimle alakalı bilgileri çeksin istiyorum (php ile yapmış olsam çok kolay bir iş ama wp :( ).
Bunun gibi şeyleri nasıl yapmalıyım.
Benim önerim adamlara wp yi iptal edip kendi istetiğimiz tasarımda şekilde hem verileri dilediğimiz gibi çekebileceğimiz bir sistem yazmak ama adamlar maalesef ısrarla wp den devam etmek istiyorlar ve bende bir yazılımcı olarak bu içi olabildiğince stabil çalşacak bir hale getirmek istiyorum. Bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz.
www.mustafaozturk.kim
WMSupport
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Wordpress & SEO
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
26, (%92)
Wp kesinlikle iptal etmeyin. Bir çok müşterim dertli geliyor. Özel yazılım yada php kullananlar bir müddet sonra isteklerinin karşılanmadığını görünce Wordpress istiyor. Whatsapp bilgilerinizi iletin detaylı görüşelim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Kategorileri hiyerarşi olarak belirterek listelerseniz görünüm olarak ziyaretçinin nereye gitmek istediğini kolaylaştırabilirsiniz.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Core modülleri sabit tutup üstüne projeyi yazabilirsiniz, yada laravel geçip aynısını gene yapabilirsin.
ama bence WP API ile uğraşmaya değmez...
Yazılımcı adam için özel bir yazılım ve yapı sorun olmaz. Asıl sorun yazılımcı adamı Wordpress ile darlamak olur.
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Wordpress gerçek bir yazılımcının elinde ise çok güzel işler başarılabilir. Hatta bazı projelerde PHP scriptten de daha iyi olabilir. Güncel olması, seo dostu, eklenti desteği, açık kaynak, rest api, media kütüphanesi vs... saymakla bitmez. Ama dediğiniz şekilde yapılınca malesef yazılımcılar için "darlanma" oluyor :D
Ayrıca siz iyi bir yazılımcı değilseniz php scrippten uzak durmanızı tavsiye edeirm. Yaptırdığınız sistemde sorun çıktığında, yazılımcı peşinde koşmanız muhtemel bir sorun.
2 kişi bu mesajı beğendi.
eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
iMonster Takvim için eklenti ekleme sayfasında, events calendar, calendar gibi kelimeleri arayarak takvim eklentilerini kontrol edebilirsin. Senin için uygun olanı kullanabilirsin.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL