Hocalar merhaba.
Wordpress ile yapılmış bir proje var ve projeyi baya bir çorba yapmışlar. Ben şahsen fazla bilgim yok wp hakkında ancak yapılaması gereken şeyleride az çok anladım ve yardımınıza ihtiyacım olan konuyu anlatayım..

Şimdi sitede bir çok eğitim bilgisi verilen sayfa var ve her eğitimle ilgili sayfayı tek tek açmışlar ve içlerine ilgili bilgiyi tek tek yazmışlar. Tabi bir zaman sonra bazı tasarımsal değişiklikler yapmak gerektiğinde her birini tek tek düzenlemek gerekiyor.

Ben istiyorumki tıpkı php de yaptığımız gibi tek bir sayfa olsa ve o sayfaya ilgili linke tıklandığında veri tabanında (veya başka nerden çekiyorsa) çekse ve bu tek sayfaya dodursa ardından en basitinden tasarımsal değişiklite bile her sayfaya tek tek uğraşmasak.

Bu tasarımsal olarak nitelendirdiğim bir örnekti mesela bir eğitim takvimi hazırladım ve kendi sayfasındada bu takvimle alakalı bilgileri çeksin istiyorum (php ile yapmış olsam çok kolay bir iş ama wp :( ).

Bunun gibi şeyleri nasıl yapmalıyım.
Benim önerim adamlara wp yi iptal edip kendi istetiğimiz tasarımda şekilde hem verileri dilediğimiz gibi çekebileceğimiz bir sistem yazmak ama adamlar maalesef ısrarla wp den devam etmek istiyorlar ve bende bir yazılımcı olarak bu içi olabildiğince stabil çalşacak bir hale getirmek istiyorum. Bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz.