-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Misal şu an Chrome'da Google hesabım açık. Böyleyken Google'da arama yapıp sitenize girersem, o kısımda gösteriliyor. Böylece Google, sizin o nitelikli aramalar üstüne gelişmenizi önlüyor sanırım; ancak Google Webmaster kullanırsanız o kelimeleri bulabilirsiniz. Kısacası, google kullanıcılarının aramaları gösterilmiyor.
Yanlışım veya eksiğim varsa eminim düzeltilecektir; ancak bende merak edip araştırmıştım birkaç ay önce ve böyle bir şey anlamıştım...
Not: Ben Google Analytics'teki arama sonuçlarına istinaden böyle yazdım; ama siz Yandex Metrica'yı sormuşsunuz. Büyük olasılık yazdığım şey komple yanlış, ama belki fikir verebilir...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Büyük olasılık bahsettiğim şeyle ilgili o zaman Metrica'daki durum.
Her ne kadar yakın tarihi göstermiyor olsa da (bilmiyorum herkes için aynı mı, ama bende 28 Kasım ve bugünü göstermiyor: 27 Kasım ve öncesi görülebiliyor) haftalık veya aylık analiz için Google Webmaster daha doğru olabilir öyleyse. Sevindim yararı olduysa, açıkçası neredeyse hiç kullanmıyordum onu... :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
main
codertr.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
teşekkür ederim gelen aramalar botmu değilmi diye şüpheleniyordum bot olmadığını öğrendim içim rahat etti :)
eskisehirwebtasarim.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Pazarlama, Web Programlama, SEO, E-ticaret
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google'ı https:// ile kullananların aramalarında kullandıkları kelimeler gözükmez.