Danci adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar kişisel yorumlarınızı paylaştığınız bu konu hakkında bende kendimce bir şeyler söylemek istiyorum.
Evet, çoğunuz olumsuzluktan yana konuşmuş ve insanların yapmak istedikleri projeler hakkında atıp tutmuşsunuz. Ama unutmayın ki siz ve BEN dahil küçük bir kişisel blog açmadan önce elinizdeki alan adlarını nasıl bir projede değerlendirelim diye bilir kişilerden fikir topluyoruz.
Demem o ki bu adamlarda onca zaman adını emek koydukları bir proje üzerinde çalıştılar. Ha tuttu ha tutmadı ama ortada koca bir emek var! Kimsenin emeğini beğenmek zorunda değilsiniz ama insanlık adına saygı duymak zorunda olduğunuzu unutmayın.
Madem bu kişilerin emekleri sizi tatmin etmedi yada siz yapılan işlerin içi boş olduğunu düşünüyorsunuz, o vakit Geliyoo'nun kalktığı koltuğa biri otursun gövde gösterisi yapsın da görelim!
Zaten şu gerçeği de unutmamak gerekir (Biz Türkler kendi yerli ürünlerimizi, projelerimizi her daim eleştirmekle yetinmişizdir) kalkıpta gelişmeleri için ne yapıyoruz?
Kusura bakmayın belki biraz haddimi aşmış olabilirim ama buda benim kendi kişisel görüşümdür.
Saygılarımla.
valla bak sana şöyle söyleyeyim konu ilgimi çekti 2 konuyu ve bütün mesajları okudum o kadar işim gücüm arasında üzüldüm harcadığım zamana, Türk yapımı arama motoru diye kastırmışlar etrafa yok haber siteleri vs. script editlemekten öteye gidememmiş, arama sonuçları OLDUKÇA EN ÜST DÜZEYDE alakasız, arkadaş kendini ciddiye aldırmak için yok avrupada Türkiyede toplam 3 şirket kurdum bilmem kaç lira maaş ödüyorum kaç tane mühendis çalıştırıyorum felan demiş, adres vermiş gel kapışalım diye millete oda fransada heralde :) madem o kadar büyüksün işverensin ciddi projen var öncelikle forumlarda millete hakaret etmeyi keseceksin, yaşı 38miş ona da inanmıyorum ya 17 yaşında yada 38 yaşında bir şizofreni. ORtada emek olsa elbette destekleriz lakin script editleyerek millete yutturmaya çalışıyor, bende milliyetçiyim fakat milli proje diye de bu absürd şeyi destekleyemem, mantıklı düşünün arkadaşım adamın yazdığı kelimeleri bi okuyun önce. saçmalıktan öte başka bişey yok.
Ek Olarak: Mesela adamlar otursa sıfırdan bişeyler yazsa hepsi kendi cabası ama HİÇ BİRŞEY OLMASA UCUNDA eyvallah kardeşim emek vermişsin der tebrik eder geçerim, kaldı ki eleştiri yapan bütün arkadaşlarında aynı şeyi yapacağı kanaatindeyim. Script editleyerek sağda solda palavra atarak millete laf sokmaya çalışarak bu işler olmaz, ben bir projeye 700 küsür bin £yi geç 5.000 TL harcasam ve tutmasa hiç olmazsa bi index atarım şöyledir böyledir diye, adamların siteleri kapalı arkadaşım. Neyin davası bu?