Genc
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
49, (%98)
Böyle şeyler normal desem mi bilemedim harbiden biraz teknolojide ağırlığını koymalı bence Türkiye :)
Teknoloji Kurslarına ağırlık verilmeli ve mutlaka her okulda her sınıfta bilgisayar olmalı artık :)
isByTiti
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci, Webmaster, Yazar
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sanmıyorum Google'a Rakip Olabilicek Site, Olursa Facebook Olabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO Strateji Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Google' i tek bitirecek şey görsel site aramasıdır...
Adreslerden tutunda tamamen görselliğe dayalı aramalar bitirebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Facebook mu güldür beniya Allah Senide Güldürsün :D şuan google rakip olabilcek site bilmiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bana göre google ilebaşa çıkabilecek olan 1-2 sene sonra Bing dir. öbürleri boş.
___--- Dünya sürgün yeri bende sürgündeyim ---___
okanakca
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google varken kimse kullanmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Konu yeni açılmamış ama yinede söyleyeyim,
Kusura bakmayın ama yıllardır aynı başlıkla haber çıkar haber sitelerinde.. "Google'a rakip" diye.. Ama yıllardır Google'ın Google'ı zorlayan hiçbir rakibi yok.. :)
Google'a rakip başlığını görünce artık kaçasım geliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Birsürü
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bu tarz şeylere inanmayın eğer size biri ya bu site googleye rakip derse direkt diyeceğiniz şey şu olsun :
- "Çok şakacısın" :)))
- "Sen yine bügün birşey mi içtin" :))
- "Sen boş ver elin üç koyununu beş keçisini" diyip lafı hemen uzatmadan tartışmaya girmeden oradan ayrılın :D
Kısaca hatırlatma yapacak olursak :
Arkadaşlar geçtiğimiz senelerde amerika krize girdi sebebi neydi biliyor musunuz ?
Sebebinin söyleyim Amerikanın ve dünyanın en ünlü vazgeçilmez markası ve ayrıca şirketi olan GMC (general motors) iflas etmek üzereydi.Diyeceksinizki onla ne alakası var.Eğer GMC batmış olsaydı amerika bitmişti bittiği gibi birçok ülkeyide beraberinde götürürdü sırf orayı batırmamak için bütün devlet yönetim ve şirketler bir araya geldi hatta avrupa seferber oldu ve GMC ye 700 Milyar $'cık evet yanlış duymadınız 700 Milyar $'cık ufak bir yardım paketi sundular ve batmaktan kurtuldu amerikada hayatının krizinden kurtuldu.Çünki Dünyanın en büyük kuruluşlarından biri hep amerikan filimlerinde kötü adamlar GMC minibüse binerler :D veya başkanın koruma jipleri GMC reklam kokan hareketler bunlar mayyyykkk :D neyse dağıttık sonuç olarak ise Google dünyanın şuan 5 büyük kuruluşundan biri eğer googleye rakip olan site olursa google o ülkenin topraklarıyla birlikte satın alır ezdirmez kendini :D ayrıca google batarsa amerika battıgı gıbı bır cok ülke batar adamların elini atmadıkları iş kalmadı yakında bizim köyün yanından geçen anayol ihalesini alacaklar diye korkuyorum düşünsenize kepçelerde graderlerde kamyonlarda "Google İnşaat Harfiyat Turizm Ş.T.İ" yazısının olduğunu :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Güvenlik Ekipmanları
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu Tarz Siteler Açıldığında Genelde Google'a Rakip Başlığı Altında Açılıyor Ama Sonrasında İse Tarihe Gömülüp Gidiyor.
Google'a Rakip Olacağını Sanmıyorum yani Google Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Google :)
MaxTeknoloji.Net - Bozkurt.Net.TR