Nurcin
Sms Onayı Gerekli
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İsmail abi, ne oldu da bu kadar Google düşmanı oldun anlayamadım :p
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Google kafası güzelken yandex kullanmak daha akıllı olur ve oluyor adamlar her geçen gün yeni bir yenilik yapmaya çalışıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Şahsen Google amcadan nefret ediyorum , ne kadar ziyaretçi getirsede sitelerime ben hiç sevmiyorum. Çok fırsatçı para gözlü bir şirket o yüzden yandex amcaaaa :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
İnşallah. Google amca gelmiş diyor ki Türkiye'de teknoloji açısından büyük gelecek var falan diye.
Ki şöyle birşey söylemek istiyorum 1) kodlamaların hepsi ingilizce yapılıyor Türkiye'nin geride kalması normal. 2) Google.cn'yi bir Türk hacker index atmıştı anasayfasına , microsoftu hackleyenler genel Türkler , Facebook'u büyüten , Google'yi büyüten , Twitter'ı büyüten vs.. Hepsini Türk'ler sayesinde kazandı. Benim gözlemlerime göre , Türk siteleri daha iyi kodlanıyor tasarımları daha iyi yapılıyor hemde normal bir insan yapıyor bunu Google ise Taaa çinden adam getirtiyor logo için. Ki bir Türk grafiker'ine versen o görevi 2 katını yapar diye tahmin ediyorum imkanı olduğu sürece.. Yani tamam amerikayla aramızda fark var ama fark olmasının sebepleri belli şartlar eşit olsa Türk'ler Google falan felan yalan olurdu internet aleminede Türk'ler yönetirdi. Gerçi olcak diye düşünüyorum en sonunda bunlarda olucak..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Evet aynen eşit pazar payı herkeze yarıyacak.
Sana , bana webmasterlara ve arama motorlarına.
Yandex'i başlangıç sayfam yaptım bir kaç gün onu test edicem arama kalitesi nasılmış eğer doğru sonuçlar veriyorsa Yandex'ciyim demektir. Bizim dükkandaki falan herkezi yandex'e kullandırıcam. En azından bir kısmımız yandex'ten olursa eşitlik olur diye düşünüyorum , hadi bakalım hayırlısı bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete :)
1 kişi bu mesajı beğendi.