lostyazilim

Yeni Site Raporcunuz; Yandex Metrica

55 Mesajlar 9.632 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Nurcin Nurcin Sms Onayı Gerekli Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 25 / K
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1635
  • Beğeniler 237 / 284
  • Ticaret 3, (%100)
İsmail abi, ne oldu da bu kadar Google düşmanı oldun anlayamadım :p

wmaraci
reklam

isodmin isodmin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Waiter / Writer / Webmaster
  • Konum Suudi Arabistan
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 905
  • Beğeniler 223 / 159
  • Ticaret 4, (%100)

DarkGirl adlı üyeden alıntı

İsmail abi, ne oldu da bu kadar Google düşmanı oldun anlayamadım :p

Arada farklılık gerekiyor, hep aynı yerde aynı uğraşlar aynı uygulamalar, aynı tartışmalar vs. sıktı...

Google derinlerde çok büyük suçlar işliyor ama biz fark etmiyoruz. Bizi kendine bağlamış, Google'da index alamayan genç webmasterlar için hastahaneler özel bölüm açacak yakında :)

Düzen değişmeli ve kazanan biz olmalıyız onlar değil... Firmalar birbirini yerken en güzel yemekler bize kalmalı...

Başaramayacağımı yada mümkün olsa bile ömrümün buna yetmeyeceğini bildiğim halde atladık bir maceraya gidiyoruz...
ferahi

kişi bu mesajı beğendi.

homfa homfa Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 12.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 478
  • Beğeniler 26 / 69
  • Ticaret 3, (%100)
Google kafası güzelken yandex kullanmak daha akıllı olur ve oluyor adamlar her geçen gün yeni bir yenilik yapmaya çalışıyor

SmmPaneliComTR SmmPaneliComTR SmmPaneli.Com.T Kullanıcı
  • Üyelik 20.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Serbest.
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 603
  • Beğeniler 113 / 112
  • Ticaret 5, (%80)
Şahsen Google amcadan nefret ediyorum , ne kadar ziyaretçi getirsede sitelerime ben hiç sevmiyorum. Çok fırsatçı para gözlü bir şirket o yüzden yandex amcaaaa :D
isodmin

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Suudi Arabistan
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 905
  • Beğeniler 223 / 159
  • Ticaret 4, (%100)

SyncMaster adlı üyeden alıntı

Şahsen Google amcadan nefret ediyorum , ne kadar ziyaretçi getirsede sitelerime ben hiç sevmiyorum. Çok fırsatçı para gözlü bir şirket o yüzden yandex amcaaaa :D

Yandex abi, henüz genç ve dinamik. Google tecrübeli ama bizde yetenek var..

Google'nin işlediği büyük suçları derinlerden bir gün çıkaracağız umarım...

• Üyelik 20.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Serbest.
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 603
  • Beğeniler 113 / 112
  • Ticaret 5, (%80)
İnşallah. Google amca gelmiş diyor ki Türkiye'de teknoloji açısından büyük gelecek var falan diye.

Ki şöyle birşey söylemek istiyorum 1) kodlamaların hepsi ingilizce yapılıyor Türkiye'nin geride kalması normal. 2) Google.cn'yi bir Türk hacker index atmıştı anasayfasına , microsoftu hackleyenler genel Türkler , Facebook'u büyüten , Google'yi büyüten , Twitter'ı büyüten vs.. Hepsini Türk'ler sayesinde kazandı. Benim gözlemlerime göre , Türk siteleri daha iyi kodlanıyor tasarımları daha iyi yapılıyor hemde normal bir insan yapıyor bunu Google ise Taaa çinden adam getirtiyor logo için. Ki bir Türk grafiker'ine versen o görevi 2 katını yapar diye tahmin ediyorum imkanı olduğu sürece.. Yani tamam amerikayla aramızda fark var ama fark olmasının sebepleri belli şartlar eşit olsa Türk'ler Google falan felan yalan olurdu internet aleminede Türk'ler yönetirdi. Gerçi olcak diye düşünüyorum en sonunda bunlarda olucak..

• Üyelik 13.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Suudi Arabistan
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 905
  • Beğeniler 223 / 159
  • Ticaret 4, (%100)

SyncMaster adlı üyeden alıntı

İnşallah. Google amca gelmiş diyor ki Türkiye'de teknoloji açısından büyük gelecek var falan diye.

Ki şöyle birşey söylemek istiyorum 1) kodlamaların hepsi ingilizce yapılıyor Türkiye'nin geride kalması normal. 2) Google.cn'yi bir Türk hacker index atmıştı anasayfasına , microsoftu hackleyenler genel Türkler , Facebook'u büyüten , Google'yi büyüten , Twitter'ı büyüten vs.. Hepsini Türk'ler sayesinde kazandı. Benim gözlemlerime göre , Türk siteleri daha iyi kodlanıyor tasarımları daha iyi yapılıyor hemde normal bir insan yapıyor bunu Google ise Taaa çinden adam getirtiyor logo için. Ki bir Türk grafiker'ine versen o görevi 2 katını yapar diye tahmin ediyorum imkanı olduğu sürece.. Yani tamam amerikayla aramızda fark var ama fark olmasının sebepleri belli şartlar eşit olsa Türk'ler Google falan felan yalan olurdu internet aleminede Türk'ler yönetirdi. Gerçi olcak diye düşünüyorum en sonunda bunlarda olucak..

Sadece buda değil, Google'ın bize verdiği değer; translate.google.com alt alan adı global ancak Yandex'e bak, ceviri.yandex.com :)

Biz bize değer verene değer verir isek yine o değerbize geri döner. Ancak biz Google'a hizmet etmeye devam edersek dünya bilgi bankası olma ve ücretli arama hayaline ulaşacak. İşte o zaman çok geç olacak.

İstediğim şey Google'ın bitmesi değil; Tek hedef "Eşit pazar payı"....

• Üyelik 20.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Serbest.
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 603
  • Beğeniler 113 / 112
  • Ticaret 5, (%80)
Evet aynen eşit pazar payı herkeze yarıyacak.

Sana , bana webmasterlara ve arama motorlarına.
Yandex'i başlangıç sayfam yaptım bir kaç gün onu test edicem arama kalitesi nasılmış eğer doğru sonuçlar veriyorsa Yandex'ciyim demektir. Bizim dükkandaki falan herkezi yandex'e kullandırıcam. En azından bir kısmımız yandex'ten olursa eşitlik olur diye düşünüyorum , hadi bakalım hayırlısı bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete :)
isodmin

kişi bu mesajı beğendi.

Nurcin Nurcin Sms Onayı Gerekli Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 25 / K
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1635
  • Beğeniler 237 / 284
  • Ticaret 3, (%100)

isodmin adlı üyeden alıntı

Arada farklılık gerekiyor, hep aynı yerde aynı uğraşlar aynı uygulamalar, aynı tartışmalar vs. sıktı...

Google derinlerde çok büyük suçlar işliyor ama biz fark etmiyoruz. Bizi kendine bağlamış, Google'da index alamayan genç webmasterlar için hastahaneler özel bölüm açacak yakında :)

Düzen değişmeli ve kazanan biz olmalıyız onlar değil... Firmalar birbirini yerken en güzel yemekler bize kalmalı...

Başaramayacağımı yada mümkün olsa bile ömrümün buna yetmeyeceğini bildiğim halde atladık bir maceraya gidiyoruz...

İyi de Google'dan nefret ediyorsan Yandex'i kullanma, Türk arama motoru (tabii varsa) kullan hiç değilse ülkemize katkıda bulunursun abi :)

Çok mu ırkçı davrandım şimdi ben :confused:

isodmin

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 13.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Suudi Arabistan
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 905
  • Beğeniler 223 / 159
  • Ticaret 4, (%100)

DarkGirl adlı üyeden alıntı

İyi de Google'dan nefret ediyorsan Yandex'i kullanma, Türk arama motoru (tabii varsa) kullan hiç değilse ülkemize katkıda bulunursun abi :)

Çok mu ırkçı davrandım şimdi ben :confused:

Milliyetçilik duygularım kabardı :)

Ben Google kullanmayacağım acak buna rağmen bir webmaster! olarak işimi görecek servisleri olan sağlam bir firma kullanmam gerekiyor. Şu an Türkiye'de Google'ın tek alternatifi Yandex...

Basit kullanıcılar Google'den başka bir arama motoru olduğunu bilmiyor, bu nedenle Google'a bağlılar. Webmaster'lar ise çevresindekilere ayak uyduruyor. (ör: facebook)...

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al