-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Borsada hisse senedi alın satın veya kenarda bekletin
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Fiyatı uygun yeni piyasaya çıkan bi kaç coine yatırım yapabilirsiniz veya Web sitesi alabilirsiniz
Kendi Web Sitenizi Kurabilirsiniz (Bence hazır Web sitesi almak daha mantıklı)
Domain + Hosting Yıllık Maliyeti 60₺ yi geçmez kalan miktarla işi bilenden yardım alabilir , Reklamını yapabilir veya makaleler alarak sitenizi daha iyi yerlere getirebilirsiniz.
Domain Alabileceğiniz Uygun Siteler :
Godaddy den dili Almanca Yapıp Domaini daha ucuza alabilirsiniz
123-reg gandi.net directinc.com dan 7-15₺ Arasında Domain alabilirsiniz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı - Videographer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İş Bankası Yatırım araçlarından kısa vadeli borçlanma yatırım aracına paranı atabilirsin. Düşmüyor aksine sürekli artıyor. 15-20 gün önce koyduğum 700 Tl paraya 6 tl faiz vermiş. Bu tarz bişeyden bahsediyorsan bankaların yatırım araçları mantıklıdır. Velhasıl kısa süreli yüksek getiri diyorsan eğer al sat işi mantıklı olur ama piyasayı iyi kovalaman gerek. Arkadaşım 900 liraya scooter aldı elektrikli, 2300 tl den sattı. Hepsine ek ve alternatif arkadaşın çay işi aşırı mantıklı. Benimde bir zamanlar yaptığım iştir seyyar çaycılık. Memleketinin pazarına çık her tezgah mutlaka en az 2 çay alıyor...
min
WM Aracı
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Banka hesapları aracılığı ile almanızı öneririm. Aracıya ihtiyaç yok. Ben yapı kredi kullanıyorum.yapı kredinin de kendi “yatırım dünyam” uygulaması üzerinden işlemleri yapıyorum. Her bankanın kendine ait bir uygulaması var onun üzerinden işlem yaparsını
Bankalar ile ilgili kafama takılan bir şey var özel mesaj yoluyla ulaşmanız mümkündür?
Hangi banka daha uygun birde bu işlemi yapan özel şirketler var uzun vadeli düşünüyorum.