-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlar 1 tane boş dairemiz var. Kiralamaktan ziyade bana kısa vadede para kazandıracak bir iş lazım. Önerisi olan, fikri olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Arkadaşlar günlük kiralık gibi işler istemiyoruz.. Zaten yasal olarak da uygun işler değil. Yeni bir post açıyorum, fikri olup, mekan sıkıntısı çeken arkadaşlar için.
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gunluk kiraya vermede napiyorsan yap :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Daire ile yapabilecek şeyler sınırlı fakat aklıma bir kaç fikir geldi .
1-İstanbul'da olduğuna göre metropol bir şehir İstanbul'a hem yurt içinden hem yurt dışından turist olarak gelen çok oluyor .Daireyi odaları ayırıp biraz her odaya biraz eşya koyarak günlük kiralaya bilirsin başkalarına normal kiradan daha çok kazanç elde edilir.
2-Aynı şekilde gine daireyi bölerek veya bütün olarak depo şeklinde kiraya verebilirsin.
Türkiye'de var mı bilmiyorum ama yabancı ülkelerde büyük şehirlerde yer sıkıntısı olduğundan bölümlere ayırarak evleri aylık haftalık depo kiraya verme işleri yapan şirketler var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Kısa vadede bir kazanç istiyorsanız satın. Düzenli bir gelir istiyorsanız kiralayın, ticaret yapacaksanız global ev kiralama sitelerine sunabilirsiniz konaklama için.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
günlük kiralık en mantıklısı o.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Evet hocam :D Zaten yasal olarak da baya sıkıntılı iş onları düşünmüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
ASY117 adlı üyeden alıntı
Daire ile yapabilecek şeyler sınırlı fakat aklıma bir kaç fikir geldi .
1-İstanbul'da olduğuna göre metropol bir şehir İstanbul'a hem yurt içinden hem yurt dışından turist olarak gelen çok oluyor .Daireyi odaları ayırıp biraz her odaya biraz eşya koyarak günlük kiralaya bilirsin başkalarına normal kiradan daha çok kazanç elde edilir.
2-Aynı şekilde gine daireyi bölerek veya bütün olarak depo şeklinde kiraya verebilirsin.
Türkiye'de var mı bilmiyorum ama yabancı ülkelerde büyük şehirlerde yer sıkıntısı olduğundan bölümlere ayırarak evleri aylık haftalık depo kiraya verme işleri yapan şirketler var.
Hocam oda kiralamak da yasal olarak sıkıntılı iş olduğu için bulaşmak istemiyorum. Depo konusuna gelince de depo olacak kadar büyük değil aslında. 2+1 95 m2 bi ofis düşünün. O yüzden bu da olmaz gibi duruyor. Görüşleriniz için teşekkür ederim. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
SamedSEZGİN adlı üyeden alıntı
Kısa vadede bir kazanç istiyorsanız satın. Düzenli bir gelir istiyorsanız kiralayın, ticaret yapacaksanız global ev kiralama sitelerine sunabilirsiniz konaklama için.
Hocam alınan taşınmaz satılmaz diye bi gelenek var bizde. Zaten bende satma taraftarı değilim. Kendimi denemek için bişeyler yapmak istiyorum. Kiralama konusuna gelince de bazen ben gidiyorum o yüzden kiralamak da olmuyor.
Benim yapabileceğim ya da birisiyle ortak nasıl bişey yapabilirim. Yani alan var, istediğimiz gibi girip çıkabileceğimiz bi yerde örneğin başka birisininde fikri vardır ama çalışma yeri yoktur. O amaçla yazdım biraz da. Konuyu Editleyeyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
amaç çabuk ve çok para kazanmak gibi duruyor. o zaman en mantıklı seçenek günlük/haftalık kiralik daire. yasal değilse milyon tane kiralik daireci var, onlar nasıl yapıyor? günlük kiralamada devletin koşullarını yerine getirmeniz lazım. kimlik kontrollü kiraci ve vergisini vermeniz gerekmekte. çoğunun bunu yaptığını bile zannetmiyorum da neyse.
kiradan başka nasıl para kazanılır bir daire için bende merak ediyorum :D yüksek miktarlarda para kazanacak bir fikri/işi olanın daireye ihtiyacı olacağını sanmam.