Zeus
Güç gizden gelir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
42, (%95)
İmkanın varsa bitcoin çiftliği kur hocam oraya :D
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Daire ilçe olarak nerede? Detayları pm ile gönderebilirsen fikir beyan edebilirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Zeus
Güç gizden gelir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
42, (%95)
ee aslan besliyorsan yemini goze alacan hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Zeus hocam bitcoin hashlari felan oluyormuş gerçekten hem bilgim yok hem de vakit ayıramam eğer anlayan birileri varsa mesaj atabilirler..
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.
J4N
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dj&Producer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Daire kaçıncı katta hocam? Depo olarak mal çıkartmaya yada indirmeye uygun mu uygunsa depo olarak kullanılabilir ki bunu sizde kullanabilirsiniz.Fikir olarak ta Yurtdışından örneğin aliexpressten ürünleri ucuza getirip Türkiye de n11 hepsiburada gitti gidiyor gibi sitelerde mağaza açıp üstüne biraz kâr ekleyip satan kişiler var ve o daireyi de bu ürünleri muhafaza etmek için kullabilirsiniz.Yine yeterli bir alanı varsa emlak ofisi olabilir,dişçi olabilir yada yasal bir iş yapan çağrı merkezi yada bilişim işi ile uğraşan çok büyük olmayan şirketlere kiralanabilir.Film setlerine kiralayabilirsiniz. Bir iş yapmayı düşünmüyorsanız en sağlıklısı temiz bir aileye kiralamak olabilir.Yada satarak atıyorum 300 bin lira etti bu miktara bankalar aylık asgari ücretten fazla faiz vermekte ki kiradan daha çok getirisi olur.Yine bu paraya dokunmazsanız örneğin 1 sene vs biriken faizle kendinize yeni bir iş bile kurabilirsiniz ki ben bu tercihi seçerdim.Kendim de çalıştığımı düşünürsem 2 bin ben alıyor olsam 2 bin ben fazla da faiz geliyor aylık gelirim en az 4-5 bin arası aklıma gelenleri yazdım umarım işine yarar hocam :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
cthax hocam dediğiniz stili yapar isem kesinlikle ref linkten kayıt olurum.. Teşekkürler. Aklımdasınız.
J4N hocam satmayı düşünmüyorum. Aliexpress ile ürün getirmeyi düçündük ama vergilerde yasa değişikliği oldu TR de aynı fiyata geliyor fiyatlar. Dişçiye kiralamayı bendüşündüm bir tane aradı bidaha aramadı bende üstemedim. Değerli fikirleriniz için çok teşekkürler.
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.