blackwhite adlı üyeden alıntı
Bu ülkede dolar uzun vadede asla düşüş yaşamaz. O yüzden yüklü dolarım olsa asla bozdurmayı düşünmezdim.
O değil bilgisayar vb gibi elektronik cihazları almak artık imkansız hale geldi. Sonumuz hayır olsun.
Sadece tüketici bir toplum olmaktan çıkıp üretmeye ve ürettiğimizi dünyaya pazarlayan bir ülke haline gelemezsek, doların düşmeyeceği yorumuna katılıyorum.
Türk lirasının dolara karşı bu denli mağlup olması üzücü ancak beni asıl üzen, gelişmekte ve bizden daha az gelişmiş ülke para birimleri karşısında da Türk lirasının değerini kaybetmesi. Gürcistan Larisi (
*), Brezilya Reali (
*), Kolombiya Pesosu (
*), Çek Korunası (
*) aklıma ilk gelenler. Ve bu ülkelerin bizden çok daha geri durumdayken paralarının Türk Lirasından değerli hale gelmesi insanı gerçekten üzüyor.
Merhaba; Seçimin sonucu ne olursa olsun ülkedeki siyasi belirsizlik biteceğinden dolayı doların bir kısım düşeceğini düşünüyorum. Ancak yıl sonunda şu an bulunduğu seviyenin üzerinde olacaktır.
yb79 adlı üyeden alıntı
Seçimden sonra iş ikinci tura kalacağından dolar artışına devam eder 5'i mi geçer 5.50'yi mi geçer bilmiyorum.Ama ikinci tura kalma şansını yüksek görüyorum, sonrasında da artışı..
Seçimlerin ikinci tura kalma olasılığı yüksek. Eğer kalırsa dolar politik istikrarsızlıktan ötürü yukarı yönlü ivmelendirmesini sürdürecektir, eğer 1. turda seçim biterse seçimden hemen sonra doların düşmesi muhtemeldir.