-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bankacılık & Finans
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Şu anda bir bankada çalışıyorum. Yaklaşık 2 yıl olacak. Ekonomik kökenli bir bölümde okuduğumdan piyasa, finans vs bilgilerim de mevcut ancak forex piyasalarına bir türlü ısınamadım. Altın piyasasında deneyimliyim ve yatırım danışmanlığı yaptığım arkadaşlarım da mevcut :) Özetle uzak durduğum bir yatırım aracı. Parayla oyun olmuyor bu devirde.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Ekonomist
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forex tabikide risklidir hemde bilgisi, tecrübesi olmayana varını yoğunu dakikalar içerisinde kaybettirecek kadar çok risklidir. Bu noktada dikkatli olunması gerek.
Bende kendi sitemde forex nedir başlıklı bir yazı yazmıştım umarım faydası olur:
http://www.borsanasiloynanir1.com/forex-nedir/
Hayat sıradan bir bakış açısıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
Ü** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
aman forex e hiç bulaşma derim kimse bulaşmasın yani
bilmeyenler için aşırı derecede riskli.
ben hiç kaybetmediysem 3 dakikada 40bintl kaybettim gcmforex'te.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forex, borsanın yasal bir şekilde kumara dönüştürülmüş halidir. Forex'in ayakta kalmasını sağlayan acemi kullanıcılardır. Kumarı oynayan değil, oynatan kazanır bunu hiç bir zaman aklınızdan çıkarmayın. Ha şöyle bir artısı var onu da demeden geçmeyeyim. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Size sunulan iki seçenek var. Yukarı ve aşağı. Birini tutturmanız gerekiyor. Yani %50 şansınız oluyor. Zevk olsun diye oynayana sözüm olmaz. Ama kazanmak istiyorum diye oynanacak bir oyun değil bu. Kazanırsın o ayrı mesele. Ama bunun için de ekonomiden anlaman gerek, siyasetten anlaman gerek, ülkelerin gündemlerini takip etmen gerek, en azından borsanın temel kavramlarını bilmen gerek. Kısacası gündemden uzak biriysen bulaşma. Ha yok ben piyasaya hakimim, dövizin yükselip düşeceğini tahmin edebilirim, borsadan az da olsa anlarım diyorsan gir oyna.
Forex'te kazanamazsın diye bir şey yok. Kazanırsın, işten anlıyorsan yüksek miktarlar da kazanırsın. Ama tabi işte belli olmaz. Başbakan'ın öleceği tutar milyonlar kazanıcam diye beklerken milyonları kaybedersin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
#
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
80 bin tl alıp aynı gün içinde 80 bin tl kaybetmenin acısını yaşattı -_-
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forex irade meselesidir. Para insana nasıl sıcak geliyor şu forexte bir tık daha bir tık daha derken bakmışın o tıklar gitmiş eksiye düşmüşsün. eksiden birazcık art kapayacağım biraz daha biraz daha derken bakmışsın elde avuçta para kalmamış. Kısacası forexte piyasayı takip etmekten çok iradenizinde güçlü olması gerekiyor kendinize dur diyemiyorsanız hiç oynamayacaksınız. Çünkü forex kendine dur diyebilenlerin oyunu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**