Arkadaşlar merhaba, öncelikle nasılsınız. şimdi konuyu buraya açıyorum çünkü yerini bulamadım

Konu sizden yardım istemek ne hakkındamı? voip, sanal santral gibi ana başlıkların bulunduğu beş altı adet içerik talebi.

Şaka bir yana arkadaşlar bizler şuan engelliler için bir çeşit online çağrı merkezi kurucaz (ay sonuna biter) yalnız bu sistemi yapan arkadaşlar bu tarz ufak işlerle uğraşamayız dediler bizde hem sistemi alt yapıyı daha sağlam tanıtabilmek adına bi kaç başlık çıkarttık. bu başlıklara göre en detaylı şekilde makale yazılmasını rica edeceğiz.

makaleler özgün o kadar detaylı olmalıki insanlar aradığını net olarak buldum diyebilmeli. (makaleler ücrete tabidir

AYRICA VOİP, SANAL SANTRAL VE ÇAĞRI YÖNETİMİNDEN ANLAYAN DAHA DOĞRUSU ÇOK İYİ BİLEN Bİ ARKADAŞIMIZI DESTEK EKİBİ OLARAK YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ (ÜÇRETLİ)

şimdiden çok teşekkür ederim.
başlıklar

850 Li Numaralar - Hatlar Hakkında Tüm Merak Edilenler! –

850 li numaralar - hatlar hakkında, 850 li numaralar – alma, ücretlimi, tahsisi, taşıma, nerenin kodu, nereye ait, gibi soruların cevapları.
--------
850 li ve coğrafi ip numaralar ve blokları ve 444 lü numaralara göre avantajları –

850 li ve coğrafi ip numaralar ve blokları ve 444 lü numaralara göre avantajları. Ofis ve şirketleriniz için ip yani sanal numara ve santrallerin tüm artıları.
-----
Sanal santral - Bulut santral nedir? Nasıl işler, kaça ayrılır? –

Sanal santral - Bulut santral nedir? Kablosuz Pbx, ip numara, mobil santral, yazılımı çeşitleri ve kurulumu ve ücretlendirmesi fiyatları ve alımı ile alakalı detaylı bilgi.
------
Sanal sekreter – uzak sekreter ve e-ofis kavramları -

Sanal sekreter – uzak sekreter ve e-ofis kavramları nedir? Kişisel veya şirketlerin hatta büyük firmaların çağrı merkezlerinin yönetimi nasıl gerçekleştirilir?
------
Toplu sms – firma başlıklı yani firma ismi ile tanıtıcı veya uyarıcı sms gönderimi –

Toplu sms nedir? İnternet aracılığıyla; Firma ismi ile tanıtıcı veya uyarıcı sanal sms’lerin toplu şekilde insanlara ulaştırması ve fiyatları.