Giriş Yap / Kayıt Ol

WM Aracı'na üyelikler tekrar açıldı! Kayıt olmak için TIKLAYIN!



Cevap Yaz Favorilerime Ekle
Seçenekler Stil
Geri Git   Forum > > Yazılım

C# broswer bot yapımı(yardım)(Çözüldü)

  #1  
Okunmamış 14 Ağustos 2019, 08:26
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 04 Ocak 2019
Yaş / Cinsiyet: 19 / Erkek
Meslek: Öğrenci
Konum: Muğla
Ad, Soyad: Ta... Gö...
Mesajlar: 249
Beğeniler: 40 / 127
Ticaret: 2, 100%
C# ile broswer bot yapamaya çalışıyorum fakat select box otomatik olarak seçemiyorum yardımcı olabilecek var mı?
select box kodları: http://notes.io/6Kxg
Web forma eklediğim broswer siteye giderken resimdeki soruyu soruyor.Bu hatırlatmayı nasıl engelleyebilirim?

edit: RespectionS çabaları ile konu çözüldü.Kendisine tekrar teşekkür ederim.
Konu charset tarafından (14 Ağustos 2019, 17:08 ) değiştirilmiştir.
  #2  
Okunmamış 14 Ağustos 2019, 09:40
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 02 Aralık 2018
Yaş / Cinsiyet: 24 / Erkek
Meslek: Coder
Konum: Bursa
Ad, Soyad: Ne... Şe...
Mesajlar: 111
Beğeniler: 18 / 23
Ticaret: 0, 0%
İnternet explorer altyapısı var sanırım. Chromium kullanırsan bu tip script hatalarınla karşılaşmazsın.
charset bunu beğendi.
  #3  
Okunmamış 14 Ağustos 2019, 10:11
emreyvz Adlı Üyenin Avatarı
.NET Core & Angular & PHP
 
Üyelik Tarihi: 19 Nisan 2016
Cinsiyet: Erkek
Meslek: Öğrenci
Ad, Soyad: Em... Ya...
Mesajlar: 589
Beğeniler: 127 / 89
Ticaret: 23, 100%
Webbrowser Properties'leri arasından Script Error Supressed ayarını True olarak değiştirin.

charset bunu beğendi.
  #4  
Okunmamış 14 Ağustos 2019, 13:01
RespectionS Adlı Üyenin Avatarı
PHP , C++ ve C#
 
Üyelik Tarihi: 14 Ağustos 2019
Cinsiyet: Erkek
Ad, Soyad: Se... Çu...
Mesajlar: 297
Beğeniler: 95 / 0
Ticaret: 3, 100%
Alıntı:
emreyvz Adlı Üyeden Alıntı
Webbrowser Properties'leri arasından Script Error Supressed ayarını True olarak değiştirin.

Arkadaş yanıtını vermiş zaten.
Yeryüzü, bize atalarımızdan miras kalmadı, çoçuklarımızdan ödünç aldık!
  #5  
Okunmamış 14 Ağustos 2019, 13:23
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 04 Ocak 2019
Yaş / Cinsiyet: 19 / Erkek
Meslek: Öğrenci
Konum: Muğla
Ad, Soyad: Ta... Gö...
Mesajlar: 249
Beğeniler: 40 / 127
Ticaret: 2, 100%
RespectionS Evet o sorunu çözdüm.Select box için otomatik işaretlemeyi hala çözmeye çalışıyorum.emreyvz yardımınız için teşekkür ederim.
emreyvz bunu beğendi.
  #6  
Okunmamış 14 Ağustos 2019, 13:27
RespectionS Adlı Üyenin Avatarı
PHP , C++ ve C#
 
Üyelik Tarihi: 14 Ağustos 2019
Cinsiyet: Erkek
Ad, Soyad: Se... Çu...
Mesajlar: 297
Beğeniler: 95 / 0
Ticaret: 3, 100%
setattribute kullanarak selected olarak kodunuza eklerseniz işinizi görecektir.

Örnek :

Alıntı:
webBrowser1.Document.GetElementById("ctl00$ctl00$c ntPageContent$cntSearchCriteria$cmbAll$cmbProvince Inner").GetElementsByTagName("option")[0].SetAttribute("selected", "selected");

webBrowser1.Document.GetElementById("ctl00_ctl00_c ntPageContent_btnSearch").InvokeMember("Click");
Yeryüzü, bize atalarımızdan miras kalmadı, çoçuklarımızdan ödünç aldık!
  #7  
Okunmamış 14 Ağustos 2019, 14:13
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 04 Ocak 2019
Yaş / Cinsiyet: 19 / Erkek
Meslek: Öğrenci
Konum: Muğla
Ad, Soyad: Ta... Gö...
Mesajlar: 249
Beğeniler: 40 / 127
Ticaret: 2, 100%
RespectionS hocam yine aynı hatayı alıyorum.
  #8  
Okunmamış 14 Ağustos 2019, 14:17
RespectionS Adlı Üyenin Avatarı
PHP , C++ ve C#
 
Üyelik Tarihi: 14 Ağustos 2019
Cinsiyet: Erkek
Ad, Soyad: Se... Çu...
Mesajlar: 297
Beğeniler: 95 / 0
Ticaret: 3, 100%
Tam kod bloğunu paylaşabilirmisiniz bir ilgili alanın
Yeryüzü, bize atalarımızdan miras kalmadı, çoçuklarımızdan ödünç aldık!
  #9  
Okunmamış 14 Ağustos 2019, 14:25
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 04 Ocak 2019
Yaş / Cinsiyet: 19 / Erkek
Meslek: Öğrenci
Konum: Muğla
Ad, Soyad: Ta... Gö...
Mesajlar: 249
Beğeniler: 40 / 127
Ticaret: 2, 100%
RespectionS hocam başlıktaki linkte mevcut isterseniz özelden link atabilirim.
  #10  
Okunmamış 14 Ağustos 2019, 14:26
RespectionS Adlı Üyenin Avatarı
PHP , C++ ve C#
 
Üyelik Tarihi: 14 Ağustos 2019
Cinsiyet: Erkek
Ad, Soyad: Se... Çu...
Mesajlar: 297
Beğeniler: 95 / 0
Ticaret: 3, 100%
Özelden link atın bir inceleyeyim orada pekde rahat okunaklı değil kod.
Yeryüzü, bize atalarımızdan miras kalmadı, çoçuklarımızdan ödünç aldık!
Cevap Yaz Favorilerime Ekle


Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil
Normal Normal

Geri Git   Forum > Yazılım


Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz: Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti yükleme yetkiniz: Yok
Mesajınızı değiştirme yetkiniz: Yok

BB code: Açık
İfadeler: Açık
[IMG] Kodları: Açık
HTML kodu: Kapalı




Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şu anki Zaman: 20:48.