-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar ben Html'e veya bir kodlama diline girişmek istiyorum. Acaba hangisine girişmeliyim? Html'mi, bir kodlama dili mi (C# ve C++ arasında gidip geliyorum) yoksa ikisi birden mi? İkisini birden kaldırabilir miyim?
Deneyimim: Yok denebilecek kadar az Html ve 1 Haftalık C++ deneyimim var (1 hafta az gelmiş olabilir ama bütün gün youtube'dan ders izledim bu 1 haftada. Ama azıcık unuttum tabi) Ayrıca bu ikisiyle yapabilecelerimi yazarsanız sevinirim. Çünkü html le uğraşınca yazdığım kodları sadece tarayıcımda kendim görebiliyorum domain almayınca. Açıkçası amacım kayda değer bir şey yapabilmek.
Not: Bu konu Html-Css-Xml bölümünde de olacak...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
html ile başlamak sana yapıyı öğretecektir ve diğer dillere kıyasla çok çok basit bir dildir. Daha sonra css ve temel js öğrensen sana yeterli olacaktır başlangıç için. c# ile kendini geliştirmen sana kamuda çalışma fırsatı sunabilir, neredeyse bütün kamu kurumları c# ile çalışıyor. Piyasaya hitap etmek istiyorsan da herhangi bir framework ile php öğrenmen. Umarım cevabım faydalı olmuştur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Engineering Director
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 hafta C++, yok denecek kadar da html ve kayda değer bir şeyler yapmak :)
Alaylı öğreniyorsun anladığım en kötü 1,5-2 sene aktif öğrenip, kod yazmalısın başlangıç yada biraz iyiysen başlangıç-orta düzeyde object oriented kod yazabilmen için..
Yazım genel : Kod yazmak sanattır, çoğu kişi bunu basit bir iş olarak görüyor.. Onlar zaten sıradan yazılımcı demeyeceğim, hobby olarak yazılımla uğraşan kişiler oluyor.
https://www.linkedin.com/in/turgaycan/
Kaliteli kod yazılır.. (Günlük/Saatlik ücreti ile)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Engineering Director
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dil öğrenmeyin yaklaşım öğrenin, prensip öğrenin.. Dil önermem , hepsi gözümde aynı +,- leri olabilir ama bunlarda kapatılabilir :)
OOP nedir, prensipleri nedir, niye bu prensipler var, bu prensipleri herhangi bir oop dil ile yazmaya çalışın, SOLID prensipleri nelerdir niye vardır..
Sonra ister java, scala, ruby, pyhton, php, c# yada java script vs ne istiyorsan yaz.. Zor şeyler değil sadece syntax öğrenirsin başka bir şey değil.
Geliştirme ortamları ihtiyaca yöneliktir. Visual Studio'nun saçma sapan gereksiz kurulumlarını kurmak istemeyen, sadece C, C++ yazmak isteyen adam için DevC++ oldukça iyi bir çözüm..
Visual studio üzerinde proje geliştireli 4-5 yıl oldu.. Oldukça hantaldı hala öylemi bilemem. Birde hiç programcı dostu değil, kısayolları filan pek yok.
https://www.linkedin.com/in/turgaycan/
Kaliteli kod yazılır.. (Günlük/Saatlik ücreti ile)
NodeJS
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim türklerde iş yok ingilizce öğren ilk, sonra internette her dilden istemediğin kadar videolu dersler var.
Hangi dil diye soracak olursan ben webciyim yani ilk html öğren. sonra c de istersen öğrenirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Tavsiye sunamam size anca php ile yapıyı öğrenirsiniz java ile para kazanırsınız.Para kazanmak içinse 4-5 yılınızı feda etmeniz lazım :)
Develops everything always..