1 hafta C++, yok denecek kadar da html ve kayda değer bir şeyler yapmak :)
Alaylı öğreniyorsun anladığım en kötü 1,5-2 sene aktif öğrenip, kod yazmalısın başlangıç yada biraz iyiysen başlangıç-orta düzeyde object oriented kod yazabilmen için..
Yazım genel : Kod yazmak sanattır, çoğu kişi bunu basit bir iş olarak görüyor.. Onlar zaten sıradan yazılımcı demeyeceğim, hobby olarak yazılımla uğraşan kişiler oluyor.
Alaylı öğreniyorsun anladığım en kötü 1,5-2 sene aktif öğrenip, kod yazmalısın başlangıç yada biraz iyiysen başlangıç-orta düzeyde object oriented kod yazabilmen için..
Yazım genel : Kod yazmak sanattır, çoğu kişi bunu basit bir iş olarak görüyor.. Onlar zaten sıradan yazılımcı demeyeceğim, hobby olarak yazılımla uğraşan kişiler oluyor.
Hocam siz beni yanlış anladınız. Ben yazılımı kesinlikle çok ciddiye alıyorum şimdi bıraktım bu alışkanlığı ama eskiden öğrendiğim her şeyi bi deftere yazıp akşam uyumadan okuyodum :D Benim orda anlatmaya çalıştığım 1 haftalık bilgiyle kayda değer bir şey yapmak değil. Onu yazmamın sebebi hani hazır bilgin var şurdan devam et demeniz içindi.
Neyse muhtemelen herkesin görüşü aynı olduğu için html'e ordan da C#'a geçicem. Peki C# la C++ arasındaki fark nedir? Tek bildiğim C# için visual s. önerdikleri c++ içinse devC++. Tamam devC++'ta c# yazılmıyor fakat visualde ikisi de yazılıyor. O zaman neden c++'ı dev'de yazıyorlar? Visual'le yapılacaklar DevC++'Ta yapılacaklardan farklı mı?