-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Udemy youtube'da tonla çöp içerik var, zamanına yazık. Programlamaya başlamak için en iki şey var matematik ve ingilizce. Emin ol kod yazmak işin %10-20'si. Matematik ve ingilizceyi iyi derecede bilmiyorsan iki saatte öğreneceğin şeyi onlarca hatta yüzlerce saatte öğrenirsin.
no time for caution
r137
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webdev
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ilgi alanını çekecek bir alan bulup ona yönelmen mantık olacaktır. örneğin webe yönelmeyi düşünüyorsan az biraz php python öğrenip bunlarla somut bir şeyler yapmaya başlayınca da ha da motive olursun. yoksa hep teori hep ders olarak görürsen bir yerden sonra yük gibi gelip ara verebilir, bıkabilirsin. buna izin vermemen gerekiyor. sürekli ilgi çekecek birşeyler bulup araştırıp öğrenmek gerekiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Decatos
Software Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İşin özü şu ki hangi platformdan başlarsan başla(Kitap ve pdf ten ziyade videolu içerik benim fikrimce daha iyidir. Çünkü diller, teknolojiler sürekli gelişmekte. Bu gelişmeler ile birlikte pdf ve kitaplar biraz daha geri kalabiliyor o yüzden video izleyip sürekli güncel içeriklere göz gezdirmen senin yararına olacaktır.) öğrendiğin şeyi önce öğrendiğin anda daha sonra önünde herhangi bir belge, video olmadan kendi başına uygulamaya çalışmak olacaktır. Öğrendiklerinden kendince farklı şeyler türetmeye çalışman yine senin yararına olacaktır. Diğer bir husus ise araştırmacı bir yapın olması gerekiyor. Yoksada kendini bu yolda ilerletmen iyi olur. Çünkü yazılım işi ile uğraşan bir kişi sürekli sorunlar ile karşılaşır. Bu sorunları çözmenin en iyi yolu da araştırmaktan geçiyor. Diğer bir husus ise sevdiğim bir hocamın bir lafı vardı. "Yazılımcı olacak veya olmuş kişi uykuyu çok sevmemeli. Eğer uykuyu çok seviyorsa o kişi yazılımcı olamaz derdi." Buradan da kendine bir pay çıkarabilirsin. Umarım bu yolda ilerleyip, pes etmeyip güzel başarılara imza atarsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba dostum, 1milyonistihdam yazılımcı projesine göz atmanı tavsiye ederim. Btkakademi üzerinden istediğin eğitimi kapsamlı olarak alabilirsin, ayrıca eğitim sonu hem cv ne işlenir hemde belge alırsın.
Simurg
Yazılım Mühendisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
yapay zeka(makine öğrenmesi, derin öğrenme) ile ilgilenmiyeceksen python öğrenmene gerek yok
ilk önce alan seçmelisin o alanda ilerlemelisin mobil ise kotlin swift flutter react native öğren
web ise .net core, node.js front end için react.js vue.js öğrenebilirsin oyun için c# c++
öğren
ama benim favori dilim javascript
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
btk'nın sitesinden başlayabilirsin.Hangi platformda ilerlemek istiyorsan yılmadan devam et saçma sapan moral ve motivasyonunu düşüren yorumlara kulak asma udemy çok güzel bir platform iyi hoca bulursan güzel şeyler katabilir sana. Daha sonra benim yaptığım gibi mesela kendime bir site açtım oradaki amacım ise kendime online bir deftermiş gibi öğrendiklerimi aktarıyorum ziyaret eden kullanıcılarda yararlanabilir tabi ama ilk amacım kendi online defterimi oluşturmak birşey unuttuğum zaman hemen girip sitemden bakıyorum neyi nasıl yapıyodum diye kod örnekleriyle sanada tavsiyem bu şekilde öğrenmek istediğin bir yazılım dili hakkında bir web site aç kendine online defter olsun hemde ülkede yazılım ile ilgilenmek isteyen arkadaşlara Türkçe kaynak sunmuş olursun. Yılma saçma yorumlara kulak asma.
Btc Mining Oyna Para Kazan: https://bit.ly/2RUGqWt
A'dan Z'ye Php: www.kodlamax.com