-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bir video sitesi açma planım var. Ama bu sitede her üye herşeye ulaşamayacak. Ben ona belli süreli birkaç video izleme izni vereceğim oda sadece o videoları izleyebilecek. Veya o dosyalara ulaşabilecek. Bu tarz sistemlerin hazırları varmı acaba? Yoksada 0'dan yazma için ne kadar bütçe harcanabilir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
yazmadan öteye videoları tutmanız için büyük alanlara ihtiyacınız olucak.udemy gibi tarzı siteleri inceleyin.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sınırsız hosting paketlerinin koşullarını okursan hocam, sınırsız alanı kullanmak iyi niyete bağlıdır yazar hepsinde. Yani senin aşırıya kaçtığını düşündükleri an durdurabilirler.
Yazılıma gelince de ben sadece Wordpress olayını biliyorum. WP Member eklentisi var. Kullanıcı gruplarına göre içerik sınırlaması yapabiliyorsun. Mesela A grubu sadece şu kategori, sayfa ve videolara erişebilir diye seçebilirsin. Bunun yanında premium üye olanlar ise sınırsızdır diye ayarlayabilirsin. Paypal desteği var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Video sitesi hostingde barındırmazlar, zira aşırı BW yer videolar kendi hostinginde olduğu için. 100 - 150 video için yurtdışı lokasyon bir VDS al rahat rahat takıl, kimse de sana bir şey diyemez.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Videolar kişilere özel olcak zaten sürekli izlenmeyecek ondan dolayı site hızı çokda önemli değil :)