-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
pazarlama
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese merhaba,
Bu işlerde sizler kadar bilgili olmadığım için yardımınıza ihtiyacım var. İşin aciliyeti ise wix'te indirimli saatlerin bitmesine az kaldı.
Olay şu,
Hobim ile ilgili tamamen yurtdışı odaklı bir haber sitesi yapmayı planlıyorum. firmalardan bana gelecek haberleri yayınlayıp, çeşitli bilgi, fotoğraf ve video paylaşımları yapmayı istiyorum. Domain hazır, ancak daha yolun en başında bile olmayan ben için yönetmesi ve içinde işlem yapması kolay bir site olmalı. Wordpress ve wix arasında kaldım şu anda. Wix'in fiyat avantajı iyi şu anda.. Ancak düşündüğüm tarz bir site için teknik gereklilikler neler olabilir?
-Tek site barındıracağım.
-Şimdilik tek mail adresi olacak
-Reklam alanları olsun istiyorum
- en altta wordpress yada x tema değilde kendi markamın olmasını istiyorum vs vs
Kafamdaki liste uzar gider..
Eğer cevapta kafamdakiler kadar uzunsa direkt özelden tavsiyelerinize açığım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress bence doğru seçim olacaktır. Böylece wix dışında istediğin yerde barındırma şansın olur. Bunun için Linux tabanlı bir hosting paketi alman yeterli. Reklam alanları olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
2014'ten beri bizimle bu forumda yaşıyorsunuz. wix ile site kurmak ne bileyim siz yeni başlayan biri değilsiniz. wix tamamen bilgisiz insanlar için yürüyen bir platform, erişim kısıtlı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
pazarlama
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cevap için teşekkürler @Ozi..
2014'ten bugüne aranızda olduğum doğru. Ancak olur olmaz herşeyi sorup kalabalık yaratmaktansa sizin gibi tecrübelileri uzaktan izleyip bilgi edinmeyi doğru buldum. Bunun dışında iş hayatımda da çok zor zamanlar geçirdiğim için uzun süredir anca toparlayıp, keyiflenip acaba artık bende birşeyler denesem mi noktasına gelebildim.Zaten online zamanlarıma bakarsanız arasında asırlar var neredeyse :D
Malum yeni toparlanan biri olarak maddi konularda pek hata yapabilme şansım yok. Araştırırken gördüğüm ve aklıma takılan bir konu idi sadece wix. Fiyatları avantajlı gibi gelmişti. Ama sağolsun bir çok üye özelden neden wix olmamalı ile ilgili bilgilendirme yaptılar. Şimdi wordpresse karar kıldım. Şimdi ise benim için siteyi kurulum ve anahtar teslim olarak hazırlayabilecek üye arkadaşlarımla görüşüyorum. Amacım ucuza kaçmak değil elimdeki kısıtlı bütçeye göre gitmek. Şimdi sıra ücretlendirme, tema ve site teknik özellikleri gibi konularda.
Herhangi bir art niyet olmadığını biliyor ve cevabımın yeterli olduğunu umuyorum.
Saygılarımla
Aykut ERDOĞAN
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Wordpress Kurun.
ücretli bir tema alırsanız footerdakı site linkini kaldırabılırsınız.
-Şimdilik tek mail adresi olacak mail adresini size tavsiyem gmail yada hotmaile bağlayıp kullanın sizin için kullanımı daha kolay olur.
-Reklam alanları olsun istiyorum Worpdresste tema yada eklentilerle de halledebilirsiniz bunu.
Dipnot kafanızdaki soruları sorun burdaki arkadaşlarda yararlansın cevaplardan
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com