Cevap için teşekkürler @Ozi..
2014'ten bugüne aranızda olduğum doğru. Ancak olur olmaz herşeyi sorup kalabalık yaratmaktansa sizin gibi tecrübelileri uzaktan izleyip bilgi edinmeyi doğru buldum. Bunun dışında iş hayatımda da çok zor zamanlar geçirdiğim için uzun süredir anca toparlayıp, keyiflenip acaba artık bende birşeyler denesem mi noktasına gelebildim.Zaten online zamanlarıma bakarsanız arasında asırlar var neredeyse :D
Malum yeni toparlanan biri olarak maddi konularda pek hata yapabilme şansım yok. Araştırırken gördüğüm ve aklıma takılan bir konu idi sadece wix. Fiyatları avantajlı gibi gelmişti. Ama sağolsun bir çok üye özelden neden wix olmamalı ile ilgili bilgilendirme yaptılar. Şimdi wordpresse karar kıldım. Şimdi ise benim için siteyi kurulum ve anahtar teslim olarak hazırlayabilecek üye arkadaşlarımla görüşüyorum. Amacım ucuza kaçmak değil elimdeki kısıtlı bütçeye göre gitmek. Şimdi sıra ücretlendirme, tema ve site teknik özellikleri gibi konularda.
Herhangi bir art niyet olmadığını biliyor ve cevabımın yeterli olduğunu umuyorum.
Saygılarımla
Aykut ERDOĞAN