deto
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Aranızda muhtemeldir ki çok iyi tasarım ve programlama bilen arkadaşlar vardır. Benim programlama yönüm iyi fakat daha önce hiç profesyonel manada php ye ihtiyaç duymadım. Html beni uzun süre idare etti. Şuanda kullandığım wordpress çok harika ve işimi gayet iyi görüyor. Yalnız artık kendi PHP temamı oluşturup üzerine admin paneli eklemek istiyorum.
elimde şahane bir kurumsal tema var buna yine elimde bulunan admin panelini eklemek istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlar var ise, görüşmek isterim.
Admin paneli eklemeyi çözersem ciddi işler var elimde sizlerden haber bekliyorum. İyi çalışmalar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Admin paneli ekleme gibi bir olay her sisteme olmaz çünkü her sistemin tablo yapısı farklıdır çözmek istiyorsan php'i öğren ve admin panelini yaz zaten çok zor bişey değil.
Buraya yakında yeni proje gelecek Coming soon!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
M.I.S
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlk önce scripti oluşturacaksın ki daha sonra admin panelinden girdiğin verileri tablodan çekeceksin.Yani ilk önce taslağı hazırla gerisi gelir zaten.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Wordpress zaten PHP ile oluşturulmuş bir script anketi düzenle :)
Bence PHP ile yapman daha iyi olur çünkü Wordpress entegre etmek seni sınırlar sadece PHP ile yaparsan istediğini ekler istediğini değiştirirsin ;)
deto
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben bir tane temam var HTML buna admin paneli eklemek istiyorum. Bazı bölümleri sürekli kodla değiştirmek imkansız. Bunu nasıl yapabilirim. Entegre işleminde sorun yasıyorum.
Hurkal
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress büyük bir nimet... Zaman kaybını önlüyor, başarılı, eklenti yüklenerek sistem çok daha iyi bir hale getirilebiliyor.
Kendi yazdığın scriptin tadı ise bambaşka... En başından beri mesai harcamak, yoktan bir şey ortaya koymak, çıkan hataları düzeltmek, kişiselleştirmek çok daha güzel. Zaman sıkıntısı olmayan kişilerin veya hazıra konmak istemeyenlerin tercihi...
2 kişi bu mesajı beğendi.