-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar Merhaba,
Sayfamda Backlink Çalışması yapmak istiyorum ve sayfa içi çalışmalarım ile birlikte backlink verebileceğim sayfalar var mıdır tavsiyelerinizi rica ediyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
tanıtım yazsı sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum genel bloglar olabilir
Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adaş öncelikle siteni beğendim. Konu dışı olacak fakat sol üstte bulunan cep telefonunun yazısı pek okunur değil. Üzerindeki stroke efektini kaldırırsan veya onun yerine drop shadow verirsen daha okunur olabilir. Babam da fotoğrafçılıktan emekli (Eski İzmir Princess Hotel). Web sitende başarılar ve iyi işler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çalışmalarınız, hizmetleriniz ile ilgili kaliteli bir şekilde yazılmış yazıları tanıtım yazısı olarak kaliteli sitelerde ve bloglarda yayınlatırsanız daha faydalı olur. Böylece internet ortamında bilinirliğiniz artabilir.
10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam benim kide konu dışı ama müziği kapatmak istedim nerede ise yerini bulamıyordum. Bence kullanıcı açısından sorun. Bende tanıtım yazısı öneriyorum. Fakat tanıtımlar kesinlikle kopya olmamalı.
portfolyo ve blog a ayrı ayrı tanıtımların faydası olacaktır. Tabi backlink verebilirsin bunun içinde aynı bölümlere ayrı ayrı ver bence...