Adaş öncelikle siteni beğendim. Konu dışı olacak fakat sol üstte bulunan cep telefonunun yazısı pek okunur değil. Üzerindeki stroke efektini kaldırırsan veya onun yerine drop shadow verirsen daha okunur olabilir. Babam da fotoğrafçılıktan emekli (Eski İzmir Princess Hotel). Web sitende başarılar ve iyi işler.
Çok Teşekkürler tavsiyenizi hemen gerçekleştireceğim. Babanızada selamlar
Ek Olarak:
Adaş öncelikle siteni beğendim. Konu dışı olacak fakat sol üstte bulunan cep telefonunun yazısı pek okunur değil. Üzerindeki stroke efektini kaldırırsan veya onun yerine drop shadow verirsen daha okunur olabilir. Babam da fotoğrafçılıktan emekli (Eski İzmir Princess Hotel). Web sitende başarılar ve iyi işler.
Çalışmalarınız, hizmetleriniz ile ilgili kaliteli bir şekilde yazılmış yazıları tanıtım yazısı olarak kaliteli sitelerde ve bloglarda yayınlatırsanız daha faydalı olur. Böylece internet ortamında bilinirliğiniz artabilir.
Çok Teşekkürler wmaraci nda bazı sayfalar üyelik ve yazılar hakkında bilgi verilmiş hepsini uyguluyorum, bilindik sayfalara ulaşarak daha sağlam çalışma yapmak istiyorum
yardımınız için teşekkürler