-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
sınavlara hazırlanıyor.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba.
Müzik ile ilgili bir projem var araştırdım ama net cevap alamadım.
fizy gibi bir video arama platformu yapıcağım domaini scrip'i hazır sadece şunları merak ediyorum.
youtube'den videoları nasıl alıcam
ve bu yol yasalmıdır teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Youtube üstünde search bölümü var kim ne diye sizin sitenize girip video arasın bu bir. İkincisi youtube video ortalıkta dolaşıyor ama bence yakın zamanda buna da bir önlem gelecektir.
cnkymz
Araştır Dur !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fizy, internet dünyasına, "dünyanın en hızlı müzik arama motoru" sloganı ile girdi, ki şahsen başarılı olduğunu düşünüyorum. Bu konuyu geçip nasıl çekeceğin hakkında "Php Bot" olarak aratıver Google'da. Yeterince bilgi var.
Ama tavsiye etmiyorum.
AzReTL
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
freelancer
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
fizy sadece youtube'dan şarkı çekmiyor, ilk önce kendi serverindeki sanatçının orjinal müziklerini listeliyo, onlar bitince youtube'a geçiyo.. müzik kalitesi iyi olduğundan, fizy çok tıklanın bir yer oldu. ayrıca youtube'dan şarkıları çekiyosun ama hd olarak çekilmiyo galiba, ses 360p'de oynuyo, kalite iyi olmuyo haliyle...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
fizy gibi olmak zor insanlar hem alisti artik youtube fizy veya ***** muzik turkcell muzik ( son verdigim 2 si en az kullanilan ) varken neden yeni bir olusum icine girsin ki ? Cok degisik bir tasarim veya hizmet vermelisiniz ayrica HD Youtube videosu cekmiyor botlar.
ChuckBartowsKi
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Php ile bot yapımını anlatan birçok site var fakat bu tip bir projeye bot yazmayı bilmeden girerseniz başarılı olamazsınız. Fizy'nin programlamayla uğraşan bir ekibinin olduğuna eminim. Tavsiyem eğer büyük bir proje düşünüyorsanız ilk önce iyi bir ekip kurmalısınız ;)
Ayrıca Youtube'dan video çekmek yasaldır diye düşünüyorum yasal olmasa bile Google işi gücü bırakıp size dava açmaz :D