-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
siteue girdimde göze çok hoş geliyor hocam bencede emek verim
https://www.youtube.com/channel/UCAYWaA-NibgwZfqB42qtf6A
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
teması özel mi ismini verebilir misiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kötü adam olmak istemiyorum ancak sebepleri ile yemek tarifleri sitesi (burada hemen bir parantez - klasik bir yemek tarifleri sitesi) neden uğraşmanın sonuçlarının bu uğraşa değmeyeceğini anlatayım;
-Öncelikle pasta küçük küçük dilimlerle dağılmamış, büyük büyük dilimlerle büyük işlere gitmiş bile oturmuş bir düzen var. Bu düzen içinde yer bulmak ciddi mana da bir emek.
-Yemek tariflerinin ana sitelerini bile zor duruma düşüren -yetişenin bizzat kendi katılıp kurtardığı durum- Youtube. Resimli anlatımlar vardı eskiden onlar ilgi çekiyordu şimdi yeni şekli videolar. İnsanlar için youtube üzerinden izlemek daha kolay geliyor, detaylarına bakmak isterse video açıklamasında ki linke tıklayıp listeyi ve tarifin tamamını alıyor.
-İşin özü içine bir şey katmadıkça, ekstra bu kitleyi yaklayacak bir adımda bulunulmadıkça, mevcut bir klasik yemek sitesi verdiğiniz emeğin karşılığını da vermeyecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Hocam ekibin yoksa bırak derim tek başına yapabileceğin bir iş olduğuna inanmıyorum. Ben 6-7 yıl önce vazgeçtim bu işten. Hit olsa bile tıklanma düşük oluyor sektörde.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bir de ben yazayım dedim.
Ciddi bir seo çalışması olmaz ise malesef kazanamazsın. Zirvedeki o dandik temalarıyla sektörü yöneten sitelerin hepsi footer backlink alıyor, hacklink alıyor ve tavan yapıyor sıralamada.
(Kendi sitelerim için backlink araştırması yaparken bu sitelere de bakmıştım oradan biliyorum.)
İnsanlar genelde "yemek tarifleri" diye aratıp > karşılaştıkları sayfadan aradığı yemeği bulmaya devam ediyor.
Dolayısıyla alt kelimelerden fazla hit umma (konuların kelimeleri example: menemen tarifi)
Çok zorlayıcı bir sektör.
Kafanda daha iyi bir fikir varsa ona yoğunlaşmanı tavsiye ederim.
Yoksa şimdilik devam.
1 kişi bu mesajı beğendi.
[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]
ponpey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tema gustos recipes
Ben zaten bu siteyi öyle hit ve kazanç için acmamistim. Adsense almak için açtım bu siteyi. Büyük ihtimal ugrasamagacagim. Başka sitelerim var onlara yoğunlaşacağım. Yorum ve tavsiyeleriniz için herkese teşekkür ederim.
Herkese bol kazançlar.