lostyazilim
tr.link

"Film İndir" Kelimesi

12 Mesajlar 2.134 Okunma
lstbozum
tr.link

Orhan1 Orhan1 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar film indir kelimesinden sizce çok hit gelir mi? Nasıl kelime sizce. ? Şuan 23. sıradayım çalışma yaptırıyorum.Yorumlarınızı almak istedim

wmaraci
reklam

Jih4d Jih4d Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Ne iş olsa yaparım abi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 229
  • Beğeniler 0 / 136
  • Ticaret 2, (%100)
Sadece ana kelimeden beklentinizi yüksek tutmamanızı öneririm, her girdiğiniz içeriği imleyerek üst sıralara çıkartırsanız +10k hit alacağınızı tahmin ediyorum.

• Üyelik 24.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 2, (%100)

Jih4d adlı üyeden alıntı

Sadece ana kelimeden beklentinizi yüksek tutmamanızı öneririm, her girdiğiniz içeriği imleyerek üst sıralara çıkartırsanız +10k hit alacağınızı tahmin ediyorum.

film indir kelimesınden 10k hit gelır dıyorsunuz anladıgım kadarıyla.Bu birinci sırada olursak mı geçerli yoksa ilk 3-5 te de geçerli midir ?

Jih4d Jih4d Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Ne iş olsa yaparım abi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 229
  • Beğeniler 0 / 136
  • Ticaret 2, (%100)

Orhan1 adlı üyeden alıntı

film indir kelimesınden 10k hit gelır dıyorsunuz anladıgım kadarıyla.Bu birinci sırada olursak mı geçerli yoksa ilk 3-5 te de geçerli midir ?

Sadece o kelimeden 10k hit alman neredeyse imkansız, ilk 4 sıraya girmeden hit beklemeyin zaten :) Bahsettiğim şeye bir örnek vereyim;

Film indirmek isteyen bir internet kullanıcısı (ne istediğini bilen) Google amcaya film indir değil vs vs. filmini indir yazacaktır. Girdiğiniz film indirme içerikleri de ilk sıralarda yer alırsa şayet dediğim hite ulaşabilirsiniz.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 2, (%100)

Jih4d adlı üyeden alıntı

Sadece o kelimeden 10k hit alman neredeyse imkansız, ilk 4 sıraya girmeden hit beklemeyin zaten :) Bahsettiğim şeye bir örnek vereyim;

Film indirmek isteyen bir internet kullanıcısı (ne istediğini bilen) Google amcaya film indir değil vs vs. filmini indir yazacaktır. Girdiğiniz film indirme içerikleri de ilk sıralarda yer alırsa şayet dediğim hite ulaşabilirsiniz.

Anladım Peki Teşekkurler.

Ozkanisler Ozkanisler Burayı Seviyorum :) Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Oluklu Mukavva
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad ö** i**
  • Mesajlar 137
  • Beğeniler 39 / 39
  • Ticaret 23, (%100)
en güzel örneği ben vereyim isterseniz film indir kelimesinde benim sitem 2.sırada evet sitem daha bir aylık bir site 11K dün tekil hitim vardı bu konuyu gördükten sonra birde baktım nekadar kişi gelmiş bu kelimeden diye sadece 264 kişi yani tek kelime odaklı çalışmamanızı tavsiye ederim daha çok açmış olduğunuz filmler üzerinde çalışma yapın ben öyle yapıyorum kendi çalışma taktiklerim var ve bir çok önemli son çıkan filmde 1. sıradayım asıl hit bunlardan geliyor demek istediğim kelime daklı değil de film odaklı çalışın
TuncaySahin

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 24.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 2, (%100)

Özkan İşler adlı üyeden alıntı

en güzel örneği ben vereyim isterseniz film indir kelimesinde benim sitem 2.sırada evet sitem daha bir aylık bir site 11K dün tekil hitim vardı bu konuyu gördükten sonra birde baktım nekadar kişi gelmiş bu kelimeden diye sadece 264 kişi yani tek kelime odaklı çalışmamanızı tavsiye ederim daha çok açmış olduğunuz filmler üzerinde çalışma yapın ben öyle yapıyorum kendi çalışma taktiklerim var ve bir çok önemli son çıkan filmde 1. sıradayım asıl hit bunlardan geliyor demek istediğim kelime daklı değil de film odaklı çalışın

anladm tavsiye için teşekkurler hocam

Ozkanisler Ozkanisler Burayı Seviyorum :) Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Oluklu Mukavva
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad ö** i**
  • Mesajlar 137
  • Beğeniler 39 / 39
  • Ticaret 23, (%100)
rica ederim iyi çalışmalar

kerimg kerimg Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad K** N**
  • Mesajlar 91
  • Beğeniler 4 / 9
  • Ticaret 1, (%100)
bu yazın üzerine googlede film indir yazdım ve gördügüm kadarıyla adam gibi bi site yok bence güzel bi site acarsan iyi iş yapabilirsin ama dikkat et sitende indirme butonlarında ad.fy gibi reklamlar olmasın yani kar amaclı site acma yoksa sende hit kasamassın önerim budur diycektimki zaten siten varmış önerilerimi dikkate al genede :))

• Üyelik 24.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 2, (%100)

kerimg adlı üyeden alıntı

bu yazın üzerine googlede film indir yazdım ve gördügüm kadarıyla adam gibi bi site yok bence güzel bi site acarsan iyi iş yapabilirsin ama dikkat et sitende indirme butonlarında ad.fy gibi reklamlar olmasın yani kar amaclı site acma yoksa sende hit kasamassın önerim budur

Teşekkurler onerınız ıcın ama sanırım kelımeye gelen yokmuş.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al