-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%33)
Arkadaşlar bu işe yeni başladım,ve bir haber sitesi açtım,haber sitesi açmamda ki amaç yıllardır aklımda olan sevdiğim bir katağori olması.neyse açtık açmasına şu anda sitenin 20. günü ve hitleride çok şükür 100 tekil.yani reklam da yok.
Arkadaşlar benim kafamı karıştıran arkadaşlar oldu,seni mahkemede süründürürler,tazminat açarlar şudur budur, neredeyse siteyi bedava satacaktım,ama bir haberci arkadaş rahatlattı çok şükür.
şimdi ben telif almayacagım haberleri nasıl ve nereden bulurum,örnek; rus uçagı düşmüş ben bunu tv den duymuşum,gelmişim siteme bu haberi özgün olarak yazmışım,bundan dolayı problem yaşarmıyım
hiçbir ajansın haberini alıp,kopyala yapıştır yapmıyorum,resimler kendi uydurdugum resimler.
vereceginiz bilğiler sitenin akıbetini belirleyecek,onun için konuda kesin bilği sahibi arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum
iyi forumlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Editör, Blogger Tema Yayıncısı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Rus uçağın düşmesi Tv'lere Ajanslar veriyor ajanslar vermese kimin haberi olur 2 gün önce yerel haber sitemde 3 haber paylaştım meğerse haberler DHA'ya aitmiş bölge temsilcisi ulaştı haberleri kaldırmam gerektiği hakkında uyarıldım ve haberleri sildim :)
DHA'ya aboneliğim olmadığı haber sildim adamlar ciddi ilgileniyor.
Bölgesel ajanslar var araştırın bulursunuz bende DHA, AA, ve İHA ile tek tek görüştüm ücret uçuk araştırdım bölgesel bir ajans buldum pazarlık yaparak 4 ay şeklinde bir anlaşma yaptık onlarla araştırın uygun bir ajans bulursunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Devoloper
-
-
Ad Soyad
N** C**
-