-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Arkadaşlar ben yaklaşık 10 gün önce bir haber sitesi açtım. 5 gün sonra teknik sorunlardan ötürü siteyi 0ladım. Siteme şu anda Analytics'e göre günde 90-100 tekil ziyaretçi geliyor.
Fotoğraf Galerisi kullanmıyorum henüz. Yani resimlere bakan pek yok. Organik trafiğim tüm trafiğin yüzde 30'u civarında.
Sosyal medya olarak 200-300 aktif takipçisi olan 2 twitter hesabım ve yeni açtığım youtube hesabım var oralarda haberlerimi videolarımı paylaşıyorum.
Sizce hit durumum nasıl? Hemen büyümek için twitter yada facebook hesabı felan alayım mı?
Son olarakta ben wordpress kullanıyorum. Kullandığım tema responsive yani ipad ve telefonlarla uyumlu. Ancak temamı sadece güzel diye nitelendirebilirim. Bir haber teması var 75 tl'ye. O temayı çok beğendim ancak o da ipad ve telefonlara uyumlu değil. Sizce haber sitesinde temanın responsive olması mı daha önemli yoksa güzelliği mi?
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Ek olarak sitede ajans haberleri kullanmıyorum. Biraz daha özgün haberler kullanıyorum, bot kullanmıyorum. Günde 10 civarı haber öğrenip onları yazıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Dostum bizde o işe girmiştik çok güzel parası var baştan onu söyleyim ancak çok güzelde emek isteyen bir iş tamamen hızın rekabeti diyebiliriz.
Sen kendin özgün yazılar girerek bir yere varamazsın bunu baştan söyleyim bir haber ajansı ile mutlaka anlaş ve oradan gelen haberi kendin özgünce hızlı bir şekilde yaz. Bir haber sitesi kesinlikle twitter ve facebook gibi sosyal paylaşım üzerinden destek görmeli unutmamalı ki haber365 bir facebook sayfası iken şimdi ne
umarım demek istediğimi anlamışındır.
Tema konusuna gelince haber sitelerinin teması genelllikle klasiktir ne kadar değişik temalar olursa olsun. Haber sitesinde tema önemlidir. Karmakarışık bir siteyi kimse sevmez de girmezde sonuçta haber sitesi herşey açık ve net olacak. Manşetler ağırlıklı olacak telefon ipad v.b teknolojik araçlar ile uyumlu olmalı.
Kesinlikle bot kullanma biz o hatayı yaptık ve ihlas haber ajansı ile 150 Milyarlık tazminat davası ile cebelleştik
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Türkolog
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hocam sonuç ne oldu?
Ek Olarak: haber sitesi ekip işidir
1 kişiyle olmaz en az 2 kişi olmalı en azından
Link satışı ve tanıtım yazısı için PM gönderin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Önerileriniz için teşekkür ederim. Bozkurt hocam önerilerini okudum dikkatlice. Çok sağol güzel yön verdin bana.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Mersinli adlı üyeden alıntı
Önerileriniz için teşekkür ederim. Bozkurt hocam önerilerini okudum dikkatlice. Çok sağol güzel yön verdin bana.
Rica ederim..
Yıllık paketlerinden satın almak zorunda kaldık :(
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!