Arkadaşlar ben yaklaşık 10 gün önce bir haber sitesi açtım. 5 gün sonra teknik sorunlardan ötürü siteyi 0ladım. Siteme şu anda Analytics'e göre günde 90-100 tekil ziyaretçi geliyor.
Fotoğraf Galerisi kullanmıyorum henüz. Yani resimlere bakan pek yok. Organik trafiğim tüm trafiğin yüzde 30'u civarında.
Sosyal medya olarak 200-300 aktif takipçisi olan 2 twitter hesabım ve yeni açtığım youtube hesabım var oralarda haberlerimi videolarımı paylaşıyorum.

Sizce hit durumum nasıl? Hemen büyümek için twitter yada facebook hesabı felan alayım mı?

Son olarakta ben wordpress kullanıyorum. Kullandığım tema responsive yani ipad ve telefonlarla uyumlu. Ancak temamı sadece güzel diye nitelendirebilirim. Bir haber teması var 75 tl'ye. O temayı çok beğendim ancak o da ipad ve telefonlara uyumlu değil. Sizce haber sitesinde temanın responsive olması mı daha önemli yoksa güzelliği mi?

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Ek olarak sitede ajans haberleri kullanmıyorum. Biraz daha özgün haberler kullanıyorum, bot kullanmıyorum. Günde 10 civarı haber öğrenip onları yazıyorum.