-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Eline, emeğine sağlık. Amacım asla konuyu baltalamak değil. Sonuçta yanlış bir bilgi vermiyorsunuz o net... Ama insanlar hevesleniyor, hayale kapılıyor bence :((
Facebook'ta 40 tane ayfam vardır, bir tanesi 7 K takipçili, diğerleri 1 er K falan. Sizin ki 2-3 ayda uçmuş tebrikler.. Ama bizimkiler 9 yıldır yerinde sayıyor :))
Dediğiniz yalan demiyorum, zaten resim atmışsınız. Asıl madem böyle bir konu yaptınız, Facebook nasıl olurda sizin kitlenize ulaşır bunu bence anlatın. Şu konuya okuyan inanın % 95 insan Facebook konusunda okuduğuyla kalacak. Çünkü bizimkiler sizin ki gibi beğenip paylaşılmayacak. Oradan sitemize hit gelmeyecek. Çünkü % 100 organik şahsi hesaplarımıza bile 3-5 hit anca geliyor :))
Mesela twitter ben twitter fenomeniyim, 7-8 tane 50'şer K aylık 10 milyon görüntülenmeli hesaplarım var, ama hiç biri linkten siteye tıklamıyor.
Amacım dediğim gibi konuyu baltalamak ve diğer arkadaşları soğutmak değil.
Hatta şunu da yazayım sizin bu başarınızla benim haber ismi altında makale/köşe yazısı sitem var 14 yaşında % 100 organik. Bu siteme demek ki siz olsanız adsense'den ayda 2-3-4 K kazandırabilirsiniz gibi duruyor. Buyurun ayda 1.500 TL bana verin, kalan adsense aylık kazancı isterse 10.000 TL olsun hemen 8.500 TL'sini taksim edeyim. bana 1,5 k deli gibi yeter :)
Bu arada benim adsense kazancım aylık 3-5 TL :)) günlük 0,10 kuruş :)
Ayrıca pinterestte aylık 115 bin görüntüleme 5,2 K takipçim var % 100 organik, ama siteyi tıklamıyorlar.
Tumlrd'da 80-90 tane hesabım var 7-8 tanesinin DA/PA değerleri 45-50-53 gibi muazzam değerlere sahip.
Yani sosyal medyada bu kadar iyiyken kazanç sağlayamıyorum.
Dediğim gibi tekrar tebrikler ve herkes adına teşekkürler. Elbette konuyu okuyacağım, ama bu anlatımla biz kazanamayız.
Herkese iyi forumlar, sevgiler.. Konuyu takipteyim...
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bende sonucu merakla bekleyenlerdenim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
reklam sınırlaması yemiyor mu site bu kadar hit çekmeyle
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Worker
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Deneme amaçlı facebook sayfası açtım gece. Dediği gibi yaptım. Sabaha baktim 12 beğeni olmuş sayfada. Demek ki üstüne düşülse takipçi kazanılacak. Güncellemeleri bekliyoruz.
indirimkuponlari.site
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Erdemakale adlı üyeden alıntı
selcuksofta Merhaba hocam, facebook'da paylaştığınız gönderiye beğeni gelmeyebilir. Mesela benim gönderime 20 beğeni gelince o gönderiden websiteyen gelen kişi sayısı 1k gibi bir rakam oluyor. Önemli olan elinizdeki kitleye merak uyandıracak tıklamalarını sağlayacak bir içerik oluşturmak ve bu içeriğin kapak fotoğrafını yaparak hesabında paylaşmak olacak. Bunun için photoshop kullanacağımızı benim sizlere şablon atacağımı söyledim zaten.
Ayrıca pinterst 100k görüntülenme hiçbirşey hocam emin olun milyonda birşey değil. 10milyon görüntülenmeye ulaşın devamlı görsel paylaşın 10milyon olunca hitler gelmeye başlayacak 100k da günlük 10 kişi girse şükredin zaten :)
Örnek:
Teşekkür cevaplar için, aynen yaptığınız resim çok güzel olmuş. Ben herhangi bir resme logo basıp yayınlıyorum. Bu yüzden ilgi çekmiyor haklısın. Şahsen bende olsam tıklamam. ;) Tekrar teşekkürler
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Söylenenleri uyguladım bizzat kendim de böyle bir yol kullanıyordum ama tabiki artıları oldu benim için dün de bir sayfa açtım gayet iyi oldu 1 günde 240 takipçiye ulaştım ve bu gece sonunda 300 olur diye düşünüyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
TSK PİYADE KOMANDO
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Hocam bi sayfa var bilgi vakti surekli videoalrini izliyordum demek senin miş bende girişiyorum bu işe mobilden ne kadar yapabilirim bilmiyorum ama basladik bismillah