-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar hit arttırmak adına neler yapabiliriz. 1 yıllık bir site aldım güncel filmleri ekledim genelde 8 9 . sayfada falan çıkmakta fakat hit 50 60 :)
Tanıtım yazısı vs'de aldım fakat tık yok..
Dipnot: Tanıtım yazısı alalı 2 3 gün oldu..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
3 aylık sitem var benim de aşağı yukarı o kadar hitim var , onlarda twitterdan falan :) Google de +400. sıralarda çıkıyorum :) Bu hit olayına benim de çok ihtiyacım var :)
Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%96)
Hocam artık o kadar çok film sitesi var ki Google'dan hit almak için ya yüklü paralı bir SEO gerek yada sağlam kitleli sosyal medya hesapları..
Youtube: Kod Dershanesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İstediğiniz kadar organik hit sağlayabiliriz. Pm atmanız yeterli.
http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
gumruk
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ya bence parayla satın alınan hitler saglıklı olmuyor.Bende aynı dertten muzdaribim.Banada sürekli hit sağlayacak bir yöntem lazım hergün 10-15 arası konu açıyorum ama hitim hala 70-80lerde geziyor
ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
%100 eminim domain ismi çok önemli :D filmizlesene.co açtım ama sonra geri kapadım yabancı site daha mantıklı diye neyse 400 hit oldu organik 1 hafta sonra:D açtım oda aldı yürüdü :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çözümü yazıyorum fakat çok dikkatlice okuyunuz.
1. Hitlere bakmayarak sürekli olarak video eklemek ve eklediğiniz video ile ilgili aşırı bilgi vermek. Maalesef Türkçe web sitelerinde filmin konusu 30-40 en fazla 100 sözcük (kelimenin doğru kullanımı) olarak bulunuyor. Ben burada belirtsem de, bunu kimse iplemeyecek ancak filmin konusunu emin olun, çok sayıda arayan insan var.
2. Web sitenizin tanıtımını adamakıllı yapmak. Yukarıda söylediğim özellikle filmin konusu, google index aldığında Türkçe Vikipedi'ye eklemek. (Buraya Vikipedi için ekleme yapmam gerekli. Bu metni bir miktar değiştirmelisiniz.)
3. Bunların ardından, eklediğiniz filmi Google'da aratmak ve birinci sıralarda çıkanların anahtar kelimelerini ve bu sitelerin nasıl backlink aldıklarını incelemek. Bu doğrultuda geliştirmeler yapmak.
4. Asla seoculara para kaptırmamak.
5. Asla hit satın almamak.
6. Sabretmek
7. Sabır etmek
8. Sabırlı olmak
9. İlk üç maddede belirttiğim işlemleri ara vermeden sürdürmeye devam etmek.
10. Sabrı söylemişmiydim? Söylemediysem burada belirteyim, sabırlı olmak.
11. Burada hatırlatmadan geçmek istemedim. Sabretmeyi asla unutmamız lazım.
12. Bir diğer konu sabırsızlık etmemek
13. Önemli bir konu ise sabreylemek.
14. Son olarak bunların hepsine bir de sabretmeyi eklerseniz,
Emin olun ilk sıralarda yer alırsınız.
Yukarıda arkadaş güzel bir açıklama yapmış. Sonradan fark ettim. Ben filmleri turkcealyazi ve divxplanet'te listeden buluyorum. Ardından Google'a filmin İngilizce ve Türkçe adını yazıp, bunun sonuna da full izle şeklinde belirtiyorum. Diğer zamanlarda ise aklımda olan film sitelerinin adını giriyorum. Bu arada en başta bir arkadaş da, film sitelerinin aşırı çoğaldığını yazmış. Emin olun, yakında bunun ile ilgili bir adım atılır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Durgun sular derin akar.