Çözümü yazıyorum fakat çok dikkatlice okuyunuz.

1. Hitlere bakmayarak sürekli olarak video eklemek ve eklediğiniz video ile ilgili aşırı bilgi vermek. Maalesef Türkçe web sitelerinde filmin konusu 30-40 en fazla 100 sözcük (kelimenin doğru kullanımı) olarak bulunuyor. Ben burada belirtsem de, bunu kimse iplemeyecek ancak filmin konusunu emin olun, çok sayıda arayan insan var.
2. Web sitenizin tanıtımını adamakıllı yapmak. Yukarıda söylediğim özellikle filmin konusu, google index aldığında Türkçe Vikipedi'ye eklemek. (Buraya Vikipedi için ekleme yapmam gerekli. Bu metni bir miktar değiştirmelisiniz.)
3. Bunların ardından, eklediğiniz filmi Google'da aratmak ve birinci sıralarda çıkanların anahtar kelimelerini ve bu sitelerin nasıl backlink aldıklarını incelemek. Bu doğrultuda geliştirmeler yapmak.
4. Asla seoculara para kaptırmamak.
5. Asla hit satın almamak.
6. Sabretmek
7. Sabır etmek
8. Sabırlı olmak
9. İlk üç maddede belirttiğim işlemleri ara vermeden sürdürmeye devam etmek.
10. Sabrı söylemişmiydim? Söylemediysem burada belirteyim, sabırlı olmak.
11. Burada hatırlatmadan geçmek istemedim. Sabretmeyi asla unutmamız lazım.
12. Bir diğer konu sabırsızlık etmemek
13. Önemli bir konu ise sabreylemek.
14. Son olarak bunların hepsine bir de sabretmeyi eklerseniz,

Emin olun ilk sıralarda yer alırsınız.

Yukarıda arkadaş güzel bir açıklama yapmış. Sonradan fark ettim. Ben filmleri turkcealyazi ve divxplanet'te listeden buluyorum. Ardından Google'a filmin İngilizce ve Türkçe adını yazıp, bunun sonuna da full izle şeklinde belirtiyorum. Diğer zamanlarda ise aklımda olan film sitelerinin adını giriyorum. Bu arada en başta bir arkadaş da, film sitelerinin aşırı çoğaldığını yazmış. Emin olun, yakında bunun ile ilgili bir adım atılır.