şu kodda site açıldığında youtube videosunun açılmasını ve video izlerken herhangi bir zamanda kişinin ayrılmak istediğinde boş yere bastığında da videonun durup kapanmasını istiyorum. Fakat yapamadım bir bilen yardımcı olabilir mi ?
Jquery kodunu bastan asağı yeniden dizayn etmelisin tabii eklemeler yaparak. Küçük bir ipucu Jquery each tanımlamasından önce bir döngü sonrasında da bir döngü daha eklemelisin.
Teşekkür ederim biraz isteğim doğrultusunda yaptım fakat şöyle bir sorunla karşılaştım video açıkkenki arkaplanın oppacity değerini ayarlayınca video da o oppacity değerine sahip oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
HTML Canvas Flag Wave
<script> function kapat(id) { id.style.display = 'none'; document.getElementById('player'); stopVideo(); } function ac(id) { document.getElementById(id).style.display = 'block'; stopVideo(); } </script>
<script> var tag = document.createElement('script');
tag.src = "https://www.youtube.com/iframe_api"; var firstScriptTag = document.getElementsByTagName('script')[0]; firstScriptTag.parentNode.insertBefore(tag, firstScriptTag);
var player; function onYouTubeIframeAPIReady() { player = new YT.Player('player', { height: '390', width: '640', videoId: 'M7lc1UVf-VE', }); }
function stopVideo() { player.stopVideo(); } </script>