-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba arkadaşlar öğrenciyim ve freelance olarak çalışıyorum. Aylık asgari ücret kadar olmayan bi gelirim oluyor. Aylık min 300 TL gibi bazı aylar 800 - 1000 Tl ye kadar çıkıyor ne kadar çalıştığıma ve zaman ayırdığıma bağlı olarak. Sorum şu bu işi daha ileri düzeyde yapmak için fırsatlar geçiyor elime ama değerlendirmiyorum açıkcası çünki maliye yönünden sorun çıkabileceğine inanıyorum. Öğrenciyim sonuçta amacım biraz harçlık kasmak. Fazlasını kazanmaktan kaçınıyorum desem doğru olur. Bu alanda hizmet veren arkadaşlar aylık ne kadar gelirden sonra sorun yaşama ihtimalimiz var ? Dikkat etmem gereken hususlarda beni bilgilendirebilirler mi ? Nasıl bi yol izlemeliyim ?
RoxiRox
▼ Wordpress | AdSense
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Developer, PHP, CSS, HTML
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sıkıntı etmeyin hocam kazanın siz şöyle aylık 15-20 bin lira kazanmaya başlayınca konuyu uplarsınız. :)
dsofis
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci , Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam bizde okulumuzda işi bilen 3-5 öğrenci olarak iş yapmaya başladık şimdilik ortak gelirimiz 1000 tl ye ulaşmadı bu durumu bizde merak ediyoruz . aynı sizdeki gibi bizdede fatura isteyen yerler oluyor oralar ile iş yapamıyoruz şimdilik ama böyle devam ederse yaza dogru bi resmileşmeyi düşünüyoruz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Vergiye dahil bir kazanç resmi olarak ortada yok. Bu yönde düzenlemeler yapılacağını geçtiğimiz aylarda bi bakan açıkladı. İlerde zaten fazlasıyla ödeyeceksin gibi, şuanlık bişey yapmana gerek yok yani.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Logistics & Transportation
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Merhabalar aylık 10.000 altının maliyenin dikkatini çekeceğini sanmıyorum.
Tabi bu sadece bir varsayım.
1 kişi bu mesajı beğendi.