-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar, sitemin logosunda ve konu başlıklarında h1 tagları mevcut, sizce bu bir sorun yaratırmı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir problem olacagini dusunmuyorum. Seo acisindan h1 taglari onemli.
www.hgtucel.com - www.neyapilmali.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi | Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Konu baya eski ama sormam gereken bir şey var. Benim bloguda h1 etiketleri kullanılmıyor. Konu başlıkları h1 etiketi olsun istiyorum bende. Bunu nasıl yaparım. Wprdpress kullanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Benim bildiğim kadarıyla H1 etiketleri 1den fazla kullanılırsa seo açısından kötü olabilir.H1 - 1 ADET h2 ... h3 ... adet şeklinde olması lazım adetleri varda diğerlerini hatılayamadım
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
dambuldore adlı üyeden alıntı
Bundan haberim var. Ama her konuyu açarken böyle mi yapmak zorundayım. Bunu temada falan düzeltmenin bir yolu yok mu?
Ustam araştırıyorum son bir saattir. Şu kanıya vardım. Bir anahtar kelimede yükselmek istiyorsan sitenin fazla h1 li başlığı olmayacak. Ama sitenin konusu genişse ve bir çok konuda yükselmeye çalışıyorsan her sayfanın h1 inin farklı olması daha iyi. Son yarım saate okuduklarımdan çıkrdım bende bunları. Tam doğru mu bilmiyorum.
benim bildiğim H1 adeti bir sitede birden fazla olursa zararlıdır , H1 Etiketi örneğin : site torrent oyun indir ise , H1 etiketini Torent Oyun indir şeklinda kullanırsın , açıklama ve en önemli etikettir h1
Ek Olarak:
dambuldore adlı üyeden alıntı
Bundan haberim var. Ama her konuyu açarken böyle mi yapmak zorundayım. Bunu temada falan düzeltmenin bir yolu yok mu?
Ustam araştırıyorum son bir saattir. Şu kanıya vardım. Bir anahtar kelimede yükselmek istiyorsan sitenin fazla h1 li başlığı olmayacak. Ama sitenin konusu genişse ve bir çok konuda yükselmeye çalışıyorsan her sayfanın h1 inin farklı olması daha iyi. Son yarım saate okuduklarımdan çıkrdım bende bunları. Tam doğru mu bilmiyorum.
benim bildiğim H1 adeti bir sitede birden fazla olursa zararlıdır , H1 Etiketi örneğin : site torrent oyun indir ise , H1 etiketini Torent Oyun indir şeklinda kullanırsın , açıklama ve en önemli etikettir h1
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi | Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Valla bende kesim benim dediğim doğru diyemeyeceğim çünkü çok bilgili değilim bu konuda. Daha fazla bilen arkadaşlar konuya bir el atsa güzel olur aslında.
Jevel
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-