lostyazilim
tr.link

.po uzantılı dosyayı language atıp çalıştıramama sorunu!!

4 Mesajlar 474 Okunma
lstbozum
tr.link

erkocc erkocc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi elimde bulunan temanın içinde bulunan default.po adlı dosyayı türkçeleştirdim o dosyayı silsemde düzeltsemde sitemde hiçbir değişiklik olmuyor yani hiçbir değişiklik olmuyor fakat wordpress in içinden thema kısmında düzenle bölümünden bu işlemi el ile düzelttiğimde türkçeleşiyor ama elimde 4000 satıra yakın türkçeleştirilmiş .po dosyası var sizce sorun neyden kaynaklanıyor yada filezilladan atıyorum dosyaları ordan neyi düzeltmeliyim teşekkürler iyi çalışmalar :)

wmaraci
reklam

Dagedog Dagedog Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
dostum sende düzelemişin içindeki kopy et flezilladakini aç içindekşilier sil kopylerini paste et :D olay okey ya :D ;)

erkocc erkocc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Kardeşim zaten onları hep denedim sorun o değil :) filezillenin içindekiyle değiştirdim düzelttim olmadı bi sileyim içinden dedim sildim site hala aynı çalışıyor bi etki etmiyor normalde etki etmesi gerekiyor sistem içinde birşeyi aktif etmem gerek mantıken ama nereyi bilmiyorum bilen varsa yardımlarını bekliyorum teşekkürler :)

Ek Olarak: hatta bi sayfada şöyle bişi okudum ama bende o dosyanın içinde o yazı yok yazı şu şekilde..

WordPress’i kurduğunuz sırada veritabanı, kullanıcı adı, şifre gibi bilgileri girdiğiniz wp-config.php dosyanızı açın. Sayfanın alt kısmında define (‘WPLANG’, ‘TR’); kodunu bulun. Burada, tırnak içerisinde TR yazan yere languages klasöründe oluşturduğunuz Türkçe dil dosyasının adını yazın ve kaydedin. Hepsi bu kadar.

Bunu ben filezilla içinde açtım ama böyle bi yazı yok :(

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
poedit kullanın

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al